Kiengesztelné szurkolóit a Barca!

A katalán sztárcsapat meglehetősen rapszódikusan szerepel az idei szezonban. Hol fent, hol lent... Ennek ellenére nincs bajban a csapat egyik harctéren sem, hiába a szurkolók zúgolódása. Mind a BL-csoportját, mind a spanyol pontvadászatot vezetik a katalánok.

A La Ligában hétvégén azonban a korai vezetés ellenére is alulmaradtak a Levante vendégeként a gránátvörös-kékek. Természetesen egyből újra rebesgetik Valverde nevét, hogy vajon alkalmas-e a posztra... ilyenkor szokott rendre jönni egy hazai gála, valahogy ez most is benne van a levegőben, ehhez ideális partner lehet egy Slavia szintű ellenfél...

Noha az odavágó esős prágai estéjén alaposan megszenvedett a győzelemért a Barcelona, a Nou Camp-ban egy egészen más derbit fogunk látni. Kint annyira kényelmesre vette a játékot a Barca, hogy majdnem meglepték őket a csehek. Otthon ezt a hibát nem fogják elkövetni Messiék, a meccs elejétől fogva neki fognak menni a Slaviának, és ha korán sikerül feltörni őket, akár gólzáporos meccs is lehet ebből... A pálya adottságai is a házigazdák malmára hajtják a vizet, ugyanis a katalánok pályája köztudottan a legszélesebbek közé tartozik, ami előnyt jelent a focizni tudó és akaró csapatoknak, és valamelyest megnehezíti a tömörülő együttesek dolgát.

Szerintem a kintinél egy jóval könnyebb meccsen gyűjti be a Barcelona a 3 pontot, amivel gyakorlatilag tovább is jutnak a csoportból. Közönségszórakoztató meccsen legalább 3-4 gólos hazai siker születik, amire már egészen szép szorzót kínálnak az irodák.

FC Barcelona - Slavia Prága: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp