Vártam a szorzókat fogadóirodáktól, de valami miatt a Szeged-Vasas meccs oddsai nem érkeztek meg az unibethez.

A másik meccs, amit kinéztem magamnak, az a Dorog-Békéscsaba derbi. Nagyon tetszik nekem a hazai győzelem. Elemezgettem a Dorog meccseit, rá kellett jönnöm, hogy kifejezetten jó csapatot rakott össze Németh Szabolcs. Őt egy nagyon tehetséges fiatal srácnak tartom, aki korábban a Haladás U19-es csapatát edzette, majd ő szeretett volna a felnőtt csapat edzője lenni. Mivel azonban a vezetőség a láma Supka Attilát választotta, így szépen koccolt Dorogra, ahol korábban már éveket edzősködött, és kifejezetten masszív csapatot alkotott meg, hiszen vele jutottak fel a másodosztályba, és érték el a legjobb eredményeiket. Most a keretben ott van Délczeg Gergely, aki egy öreg fickó, de a Győrnek még tud mesterhármast rittyenteni, illetve néztem, Sitku Illés is a keret tagja, aki már járókerettel tud csak pályára lépni. Mégis sorban nyertek hármat, méghozzá eléggé meggyőző játékkal.

Alapesetben is azt mondtam volna, hogy a Békéscsaba ellen esélyesebbek, de elolvasva a Békéscsaba honlapját, ebben még bizonyosabb lettem: „jelen helyzetünk sajnos nem olyan egyszerű. Sérülések és az elmúlt vasárnapra kiütközött valamiféle fertőzéses betegség tizedelte tovább keretünket, így aztán Schindler Szabolcsnak lassan egyáltalán nem marad variációs lehetősége. Aki hadra fogható játszik vagy leül a kispadra és kész. Pedig a megfelelő pillanatokban vagy pozíciókra végrehajtott frissítéseknek-cseréknek hatalmas jelentősége lehet – gondoljunk csak például a Budaörs ellen szerzett Gréczi-találatra. Így azonban a nyomás és a felelősség ezúttal is természetesen pályára-lépésre képes focistáink vállát nyomja majd, ami extra koncentrációt, állóképességet és higgadt, szervezett játékot igényel majd. Mindennek tetejébe az előző fordulóban úgy megszórtak minket sárga cédulákkal – pedig a mérkőzés képe alapján ezt nem lehetett indokoltnak mondani -, hogy Anton Bidzilya is veszélyes helyzetbe került”.

Vasárnap játszott a vendég csapat, átutazik egy fél országot szerda délutánra, és van kb. 11 hadra fogható játékosa. Na, ez így nekem tuti hazainak tűnik, ki nem bírom hagyni. Mire én utánanéztem a meccsnek, már majdnem két tizedet csökkent a szorzó, tehát mások is pakolják.

Dorogi FC - Bekescsaba: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp