A hetedik játéknap következik a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, féltávnál járnak a csapatok, a veszprémiek most egy Brest oda-visszával fordulnak rá a csoportkör második felére, elvileg sima 4 pontnak kéne lennie, még Lékai nélkül is,

A Brest tipikus és stabil A-B csoportos csapat, a nagyok dolgát nem nagyon nehezítik meg, de a C-D csoporthoz meg túl erősek. Egy győzelmük van, csak a csoport utolsó Motort tudták hazai pályán két góllal elkenni, de elég szórakoztató meccseket játszanak, nem ijedtek meg például a Vardartól sem Szkopjéban, egész jó támadójátékuk volt, gyorsak voltak, volt jó pár lerohanásuk, dobtak is 31-et. Masszív kis balti csapat, különösebb sztár nélkül, Accambray a legnagyobb név, aki ex-veszprémiként léphet majd pályára volt csapata ellen.

A veszprémiek egy kisebb hullámvölgyben voltak egy hónapja, mind gólszerzés, mind eredményesség terén. Aztán a Porto és a Vardar sínylette meg ezt a mélységet, mert előbbi 38, utóbbi pedig 39 gólt szedett be, szóval a támadójáték az nagyon rendben van a bakonyiaknál, aztán, hogy Kielcében nem lehetett nyerni 33 dobott góllal, az már a pech kategória. Beálló játék az rendkívüli, Nilsson nagyon érzi, és a Vardartól igazolt Moraes is világklasszis, széleken pedig félidőnként két-két biztoskezű játékos. Lékai helyét valószínűleg Nenadic és Lauge Scmidt veszi át, átlövőben pedig a hirtelen berobbant Yahia alkot mostanában nagyot.

Egész pörgős meccsre számítok, csakúgy, mint az utóbbi VEszprém meccseken. A SEHA Ligában már találkoztak idén, akkor 32:23-ra nagyon elverték a bresztieket, szerintem idegenben sem lesz meglepetés, minimum 31 veszprémi gólt várok.

Brest HC Meshkov - Telekom Veszprém: Gólok száma Vendég csapatnál - Felett/alatt tipp