A középdöntőre is gondolván, ennek a meccsnek bizony nagy szerepe lesz a végső elszámolásnál, a spanyolok elleni blamát a montenegróiak ellen kellene szépíteni.

Az a kérdés, hogy tudunk-e még egyszer ennyire sok hibával játszani? Hát persze, de nem hiszem, hogy kétszer egymás után ennyire impotensek lennénk támadásban. A spanyol kapusok nagy napot fogtak ki, az első félidőben a támadóink nagyon rosszat, ennyi belemenést nem sokszor látok egy csapattól egy meccsen, de így is 25 gólig jutottunk, két hetest meg egy rakás ziccert hibázva. Elvileg tanultak a hibából, olyan nyilatkozatok jöttek ki, hogy háborúba mennek, nem lesznek jó kislányok, az első perctől kezdve maximális koncentráció kell. A biztos pont a mieinknél a szélsők, a spanyolok ellen is 5/6 volt a mutató, illetve jó pár lerohanás gólt is szerzünk. Ami azért is jó, mert a kazahok és a szenegáliak is jó mutatóval lőttek a két szélről, és nem ugyanaz a szint, ami a minőséget illeti.

A montenegróiaknak most kezdődik a világbajnokság, a két leggyengébb ellen kezdték a tornát, Szenegál ellen majdnem megégtek, majd a kazahokat verték 9-cel, az sem a legmeggyőzőbb sikerük volt. Rutinos nevek alkotják a válogatottjukat, Radicevic, Mehmedovic, Raicevic, mind-mind a női kézilabdázás meghatározó nevei, ám nem egyszer láthattunk már tőlük totális érdektelenséget egy-egy meccs alatt. Húsz fölött kaptak mindkét gyakorlatilag biztos kieső csapattól, és ezen a "felhozó" meccseken elég sok kétpercet kaptak (5-5), szóval az overt segítheti, hogy jó pár percet játszanak emberhátrányban majdnem minden meccsen.

A montenegróiak első ki-ki meccse jön, ebbe is tudunk kapaszkodni, és 26 gól valószínűleg kelleni fog a győzelemhez

Magyarország (n) - Montenegró (n): Gólok száma hazai csapatnál - Felett/alatt tipp