Tovább robog-e a norvég henger!? Szerintem bizony igen... Bár én azt várom, hogy az egész mezőnyön átrobognak majd Oftedal-ék. Eddig ennek megfelelően teljesítenek, bár még nagyon az elején vagyunk. Két gólzáporos, kötelező győzelem után várják a szerbek elleni derbit.

A szerbek hasonló módon, kétszer is megszórták magukat. Szintén két, totál kötelező győzelem alkalmával. Az eddigi meccseik alapján örült rohanás lenne várható, de szerintem a szerbek mégis inkább lassítják majd a játékot... Tudják, hogy a rohanós adok-kapokból egyszerűen nem lehet jól kijönni a norvég lányok ellen. Ugyanakkor ha lassítják is majd a játékot, különösebb feladat elé nem állítja majd Löké-éket, Ők robognak majd tovább, mint a gőzmozdony... S, mivel az EB-blama még élénken él a fejekben (ott a csoportban elszórakozott két meccs következtében már nem juthattak a mégy közé, annak ellenére, hogy utána a középdöntő csoportban is rommá vertek mindenkit. Idén biztos, hogy nem kockáztatnak majd, végig 100%-on pörögnek majd, az első perctől az utolsóig. Ennek pedig most épp Szerbia ihatja meg a levét...

A norvégok a szlovénok ellen kicsit nyögvenyelősen kezdtek, sokáig 1-2 gólos hátrányban voltak az első félidőben. Ezt követően rájöttek, hogy nem kell 10/10-szer a beállóst tömni, ha nem működik, így az átlövők is elkaphatták a vonalat, ami sikerült is... A világklasszis irányítóra és a remek szélsőkre ki sem térek külön, egészen komoly különbség van minőségben a norvégok javára.

A tegnapihoz hasonlóan azt várom, hogy Norvégia rohan, a szerbek meg próbálnak majd tapadni , ameddig tudnak. De mint tegnap láttuk, ha az ellenfél le is robban, a norvégok nem állnak le, pörögnek a végső sípszóig.

Azt várom, hogy az ezer fokon izzó norvég csapat ma is megdobja legalább a 32 gólt...

Norvégia (n) - Szerbia (n): Gólok száma hazai csapatnál - Felett/alatt tipp