Vicces dolgok történnek Berlinben. Dárdai Pál elküldését úgy ahogy meg lehetett indokolni (elfáradt az edző és játékosok kapcsolata), de az utána történtek már kabaréba illenek. Dárdai mindig könyörgött az erősítésért, de nagyjából senkit nem kapott, főzött abból, amit látott maga körül. Jött Ante Covic, aki az utánpótlásban dolgozott, és nagyon szeretik Berlinben. Hát nagy volt a kabát neki... béna focit toltak, kár ezen mit szépíteni, holott nyáron baromira megerősítették a keretet. Ez mind nem volt elég: kirúgták az impotens Covic-ot, és idehozták Jürgen Klinsmannt. OMG. Aki kicsit is követte Klinsmann karrierjét, az jól tudja, hogy egy bohóc. Egyetlen sikere volt, a 2006-os VB, de még az is kicsi csalódással ért fel, és mindenki tudja, az Jogi Löw érdeme volt. Egy extrém alak, aki a saját bolondságait akarja meghonosítani a csapatoknál: pl. Buddha-szobrok, mindenféle különc összetartások, sajátos edzésmódszerek. Tudott az is, hogy a taktikai tudása nagyjából nulla. Mégis miért tud még mindig megélni ebből? Mert a nép szereti, és vonzó a szurkolók előtt. De ezért nem alkalmazza egy komolynak mondott klub sem, csak olyanok, akik blöffölnek. A Hertha a jelek szerint ilyen csapat lett...

Mindenki azt mondja, a Dortmund ellen látott biztató jeleket a csapat játékában, hát én viszont nem láttam. Egy fáradt, kissé depis Borussia alázta őket Berlinben. 45 perc emberelőnyben nem tudtak gólt szerezni. Hahaha.

Azt is mondják a nagyokosok (pl. egy másik magyar sportfogadással foglalkozó oldal írója), hogy a Frankfurt is gödörben van. Miért is? Mert a Mainz megverte? Egy félidő emberhátrányban voltak egy edzőváltás után lévő és - fontos - motivált csapat ellen. Az Arsenal elleni EL londoni győzelmet is hullámvölgynek tudják be az ezt szajkózók?!

Én tehát máshogy látom a Frankfurtot. Szerintem bitang jó csapat, akiknek még új ez a többes megterhelés. De kiváló támadó focit tolnak. Úgy gondolom, a Hertha ellen most a jó arcukat fogjuk látni, mert a Klinsi-banda agyatlan focival fog előrukkolni. Taktikai reakciókat ne várjunk a berliniektől, a Frankfurt legalább hármat fog bepusszantani Kraft kapujába.

Eintracht Frankfurt - Hertha BSC: Gólok száma hazai csapatnál - Felett/alatt tipp