Az ausztralok fenegyereke, Tomic hozza meltatlanul melyre csuszott vissza a vilagranglistan, sokan mar el is temettek. Voltak erotlen szarnyprobalgatasai, az osszel kisebb tornakon probalkozott, es az AO-n is elindult a selejtezoben, de nehezen volt komolyan veheto amikor jott a penzszamolgatos dumaival meg a helyi Celeb vagyokban is kiprobalta magat, bar tomicosan az is csak harom ejszaka erejeig jott ossze. De most kezd magahoz terni, es ideje komolyan venni. Salakon is voltak jo eredmenyei (CH-donto, RG fotabla), de fuvon, kedvenc boritasan eddig parades, a kvalibol indulva negy meccsen meg szettet sem vesztett, pedig a specialista Dustin Brown es a helyiek remenye, Robin Haase is ellenfele volt.

Verdasconak Parizsban volt ket szenzacios meccse, Dimitrovot peldaul ugy nullazta le mintha 10 evvel ezelotti onmaga jatszott volna. Nando viszont fuvon elegge elveszett, meg akkor is ha volt mar dontos Nottinghamben, es negyeddontos Wimbledonban. Az elso kor eredmenye is csaloka, mert ugyan nem volt rossz, de Medvedevnek nagyon szetszort napja volt.

A boritas egyertelmuen az ausztralnak kedvez, lenduletben is van, es ha hozzavesszuk hogy eddig hatszor merkoztek egymassal es csak egyszer, a 16 eves Tomic ellen tudott a spanyol nyerni, akkor egyertelmu hogy Bernarddal kell menni.

Tomic, Bernard - Verdasco, Fernando: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp