Erre a mostani Herthára nagyon rá kell mozdulni, mert totális átalakuláson megy át a csapat játéka, és amíg a bukik nem biztosak a tendenciában, addig még jó kis oddsokat lehet kifogni. Legutóbb a Frankfurt ellen már kifejtettem a véleményemet Jürgen Klinsmann-ról, és hogy mekkora egy baltök. Azon a múlt hét pénteki meccsen találtak ugyan két gólt, de a Frankfurt végig nyomott, oltári szerencsével sikerült megmenteni az egy pontot, volt két meg nem adott góljuk is. Klinsi képtelen meccs közben gyorsan reagálni, és ha valami váratlan fordulat áll be a mérkőzésben, akkor ott téblábolnak tök tanácstalanul a játékosok. Emellett nem egy nagy motivátor a csávó. Eléggé vicces felállásban is kezdtek Frankfurtban, valamiféle 3-2-3-2 volt a formációt kell elképzelnünk. A védelemben van ugyan egy Stark-uk és egy Kraft-juk is, de mégsem elég erősek, mondhatjuk, impotensek.

A Freiburg az idei szezonban kifejezetten egyben van, két meccsüket követtem az elmúlt időszakban kiemelten. Az egyik a Werder elleni idegenbeli 2-2 volt, a másik a Mönchengladbach elleni 2-4. Bevallom, nekem mindkét alkalommal tetszett a csapat játéka. Idegenben kezdetben eredményesek voltak, háromszor nyertek sorban, de aztán az Union megállította őket. Az utolsó győzelmük óta 4 mérkőzést játszottak idegenben nyeretlenül.

Nem tartom kizártnak, hogy itt most meglepetés vendég siker születik. Azonban az bizonyos, hogy mindkét fél fog gól szerezni, és szerintem a gólok száma 4-5 is lehet a végére. Ezen a szorzón nekem ajándék, a német meccseken ritka ez a magas odds a három találatra. Én a Hertha mostani meccsein megyek az overekre.

Hertha BSC - SC Freiburg: Gólok száma - Felett/alatt tipp