Megmondom őszintén brutális oddsokkal készültem a Kisvárda-Mol Fehérvár találkozóra, hisz óriási lehetőségeket láttam a mérkőzésben. Viszont a Játékvezetői Bizottság gyorsan kijózanított, nem kell itt senkinek sem álmodozni. Berke Balázs személyében egy olyan sporit küldött a találkozóra, akinek ténykedése mellett egy Kisvárda soha sem nyerhet. Így maradt a legszerényebb lehetőség, amihez képletesen szólva még a hazai csapatra sem lesz szükség, mert a kisvárdai szurkolók, a Várkerti Vitézek a lelátóról is megoldják majd ezt a feladatot.

Berke játékvezetése mellett a Kisvárda eddig négy találkozót játszott az első osztályban. "Természetesen" egyik találkozón sem nyertek a szabolcsiak, de ami nagyobb baj, hogy a négyből két találkozón is mérkőzés végeredményét döntően befolyásoló hibát vétett a spori a kisvárdaiak kárára.

Akkor mégis miért bízhatunk a hazai csapat gólszerzésében?

Leginkább azért, mert ez az esztendő utolsó tétmérkőzése, s mint ilyen nem kell már tartalékolniuk a csapatoknak. A hazai csapatnál valószínűleg ez lesz egy-két játékos búcsúmérkőzése, ebből kifolyólag az utolsó lehetőség arra, hogy megmutathassa magát a leendő kérőknek. Leginkább Grozav kreativitásában bízhatunk a gólszerzést illetően, aki váratlan megoldásaival képes lehet az őrületbe kergetni a fehérvári védőket. Ami tény, pontrúgásban és fejjátékban kiemelkedően hatékony a hazai támadó szekció, így egy szerzett gólra minimum számíthatunk náluk.

A MOL Fehérvárnál is számíthatunk arra, hogy kapnak gólt, mert nincs valami nagy formában Carrillo alakulata. Hiába volt az edzőváltás, az új tréner személye nem nagyon lendített a csapat szekerén. Most azért ne legyen kétségünk felőle, hogy apait-anyait beleadnak majd Juhászék a találkozóba és várhatóan pontokkal távoznak majd Kisvárdáról. A JB mindenesetre "lerendezte" nekik a lehetőséget a "házibírójuk" küldésével.

Normál esetben egy jó kis évbúcsúztató találkozó is lehetett volna ez a meccs. A hazaiak megkoronázhatták volna az egyébként is megsüvegelendő őszi teljesítményüket. Berke személye viszont felülírt mindent és meglátásom szerint nem engedi a Fehérvárt vesztesen távozni a Várkertből.

Kisvarda - MOL Fehérvár: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp