Ne mondja nekem senki, hogy a nagy ide-oda utazgatástól, a legutóbbi 120 perces mérkőzéstől, és az azt megelőző majdnem hosszabbításba torkolló meccstől nem fáradnak el a liverpooli játékosok. Oké, erre azt lehet mondani, hogy a Leicester is utazott ugyanebben az időben először „Evertonba” (Liverpoolba) kupameccsre, ahol hosszabbításos meccset játszott (3-2), majd Manchesterbe is átruccant a City-hez (1-3), de nem lehet ezt a két mérkőzést egy lapon említeni a Liverpool terhelésével, és utazgatásával.

Az bizonyos azonban, hogy a Leicester a nagy menetelése után kezd kicsit fáradni, és kezd kihagyni a védekezése. Kasper Schmeichel egy ideig félelmetesen magabiztosnak tűnt a gólvonalon, azonban az utolsó négy mérkőzésükön már ki-kihagyott a figyelem mind nála, mind az előtte álló védelemben. A Norwich és a Everton elleni meccs mutatta meg nekem azt, hogy kicsit overhype-olt csapat annak ellenére, hogy tényleg megsüvegelendő a teljesítményük.

Én valahogy úgy képzelem a mai meccset, hogy a Leicesternek a Manchester City elleni vereség miatt létszükséglet lett a három pont megszerzése, hogy tapadjon a Liverpoolra. Már ha tényleg komolyan gondolja, hogy ismét meghekkelni a Premier League-et, mint tették a legutóbbi bajnoki címük esetén. Szóval a Leicester játékosai az én szememben frissebbek csöppet, és meg akarják lepni a Liverpoolt. Ami sikerülhet is, mert nem egy mexikói vagy bénabrazil csapat. Tehát meglepik 1-2 góllal a Vörösöket, akik utána kezdenek el éledezni, és kapják össze magukat. Ezután rákapcsolnak, és lőnek pár gólt, ami döntetlent vagy győzelmet eredményezhet a végén. Mindenesetre meglepne a Liverpool győzelme, de nem zárom ki, így inkább a gólokra mennék rá.

Leicester City - Liverpool: Gólok száma - Felett/alatt tipp