Tegnap otthagytam a nyilvanvalo tutit, a BTTS-t a Wolves - City meccsre, mert eleve tobb szelon tettem, raadasul az unibet uj streakr jatekaban is betippeltem. Ma nem akarom elkovetni full ugyanazt a hibat, igy ide is bevesem a nap legbiztosabbnak tuno tippjet.

A Norwich szimpatikus focival jutott fel a PL-be, es hasonloan folytattak ott is. Az eredmenyek viszont nem igazan jottek, igy kicsit defenzivebbek lettek, es Pukki is kipukkadt. A finn golzsak az utobbi hetekben kapta el ismet a fonalat, az utolso 6 meccsen 3 golt is szerzett. Ezeken egy kivetelevel jott is a BTTS, csak a het kozben maradtak golkeptelenek amikor kisse balszerencses vereseget szenvedtek a Villa ellen. A kanariktol hazai palyan Pukki formajatol fuggetlenul is varhato egy talalat, stilszeruen a Watford ellen nem sikerult, viszont mattoltak a Chelsea, a ManCity, a ManU, az Arsenal, de meg a nagyon massziv Sheffield es Wolves vedelmet is.

A Spurst Mourinho felrazta egy picit, bar az utobbi ket meccsen eleg tompak voltak. Furcsa, de egyelore a vedekezest sikerult a legkevesbe gatyaba razni, miota atvette az iranyitast, egyedul a Burnley elleni hazai meccset sikerult lehozni kapott gol nelkul. Ezt elol boven kompenzaljak, sorra jonnek az overek, amin valoszinuleg az sem valtoztat hogy Son megint pirosat kapott, igy nem lesz ma palyan.

A Carrow Roadon szerintem nem kell felteni a Norwichot, es nem tudom elkepzelni hogy Kane es Alli ne hozzon ossze legalabb egy golt. Meglehetosen biztos tippnek gondolom, es sztem a szorzo is megfelelo.

Norwich City - Tottenham: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp