Úgy vélekedek az eddig nagyon-nagyon gyengén teljesítő és ezért teljesen jogosan utolsó helyezett hazaiakról, hogy vagy tényleg ennyire nagyon gyengék és akkor ezután hagyni kell őket a francba, mert úgy masíroznak majd az olasz másodosztályba, ahogyan illendő az a vágóhídra menetelő barmoktól, vagy pedig elkezdenek már végre több mérkőzést nyerni. Legalább otthon tegyék meg azt, hogy gyakrabban győznek, ha már idegenben nem működik a dolog és ott annyira impotensek, hogy ihaj meg csuhaj. Én tényleg nagyon erőlködök, de, sajnos, még így sem értem, hogy miért tűnik életképtelennek ez a szerintem többre hivatott genovai alakulat. Persze, ha ők ezt mégis így akarják és szándékosan ennyire semmirekellőek, akkor hát legyen úgy, ahogyan ők akarják. Ez esetben én nem szóltam semmit, és hagyom ezeket a csávókat, hogy egy bajnokságon keresztül újra és újra és újra csináljanak magukból bohócot. Ha ez kell nekik, akkor tegyék ez. Ám ha mégsem ez kell nekik, akkor nyerjenek már néhány meccset! Például ez a Genoa - Sassuolo olasz élvonalbeli bajnoki mérkőzés tök jó lehet ilyesmire.

A fiatal és román utánpótlás válogatott Ionut Radu személyében egy roppant tehetséges kapusa van a házigazda csapatnak. Amelyik csapat védelmében ott van az egykori Zenit Szentpétervár- és Juventus-hátvéd olasz válogatott Domenico Criscito, a középpályán szerepel - többek között - az egykori Ajax Amsterdam-játékos dán válogatott Lasse Schöne és a korábbi szerb válogatott Ivan Radovanovic, a csatároknál pedig ott vannak a paraguayi - szintén válogatott focista - Arnaldo Sanabria, a 20 éves olasz tehetség Andrea Pinamonti és a veterán észak-macedón Goran Pandev.

Abszolút egyáltalán nem szándékozok én kekeckedni ezekkel a hazaiakkal, ám ha még ez a "nyomi" Sassuolo ellenében sem bírnak majd nyerni, akkor tényleg elmehetnek abba a Serie B-nek nevezett búsba.

Tipp: győz a Genoa.

Genoa - Sassuolo: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp