A luzitánok alaposan megkavarták a pakliban a lapokat, hisz a torna talán legnagyobb meglepetését rögtön az első körben összehozták, megverték Franciaországot, méghozzá Duerte nélkül. Portugália nem ismert lehetetlent, és igazából tudták ők is, ha egy gall csapat egy hasonló tornán valamikor fogható, az pont az első meccs.

Remiliék talán el sem hitték, hogy baj lehet, annak ellenére sem, hogy a selejtezőben a portugálok meg beleverték a fullánkot a franciák testébe. Portugália így viszony rövid távon kétszer is győzött a gallok felett.

Memék lógó orra jöttek le a pályáról, Dinart-ék is néztek egymásra, hogy akkor most mi van. Az van, hogy a galloknak meg kell verni Norvégiát a második meccsen, méghozzá lehetőleg úgy, ahogy csak lehet. Itt bizony könnyen szerepe lehet minden egy dugónak, mert a norvég-francia-Portugál trióban lehet körbeverés, és akkor ennek a triónak nézik a lőtt és kapott góljait. A bosnyákok epizodisták ebben a négyesben, legalábbis csoda lenne, ha pontot fognának.

Norvégia hozta a kötelezőjét Sagosenék a félidőre felépített 5 gólt hízlalták hatra a meccs végén. Igazából ők is nagyon jól tudták, hogy ha az a 4-6 gól közte van, az elég, nem a bosnyákok elleni gólok számítanak, onnan csak két pont kell.

Ettől a norvég-francia meccstől igazi 'jó értelemben vett' őrült kézit várok. Ha van csapat a ffi mezőnyben, amely favorizálja a gyors kézit, a direkt egy-fázisú gyors támadásbefejezéseket, az a norvég. Nem akarnak ők a francia fal ellen szenvedni, kapott gól után is mennek majd a rendezetlen francia védelem ellen. A galloktól is azt várom, hogy nem lassítanak. Nekik ráadásul illene még a gólkülönbéget is visszahozni pozitívba, amellett, hogy nyernek. Nagyon magas színvonalú meccsre számítok, és még úgy is várok 60 gólt, hogy a kapusok nem védenek rosszul

Franciaország - Norvégia: Gólok száma - Felett/alatt tipp