Bár a portugál menedzser bemutatkozása jól sikerült újdonsült csapata élén, azóta elég visszafogott teljesítményt nyújt a Tottenham. Mourinho csapata az utolsó tíz meccsén csak három győzelmet ünnepelhetett és bár a Bajnokok Ligájában sikerült a továbbjutás ahogy az abszolút elvárható volt, a bajnokságban óriási lemaradásban és ponthátrányban vannak a top4 mögött. Hirtelen felindulásból mondhatnánk azt hogy az FA kupában való jó szereplés másodlagos a bajnoki meccsekkel és a tavaszi BL meneteléssel szemben, viszont most minden kis siker szükséges a csapatnak és otthon aligha fogják a másodosztályú ellenfelüknek átengedni a dicsőséget.

Újrajátszásra kényszerültek, bár az első mérkőzésen is kijött a csapatok közötti osztálykülönbség. Több mint 70%ban birtokolta a labdát a Spurs, ami sokat elmond a játék képéről. Az eredmény viszont hozzá kell tenni hátrányból felállva csupán 1:1 lett, így újra Kane nélkül de immáron hazai közönség előtt próbálhatnak továbbjutni.

A Middlesbrough bár jó formában van, helyén kell kezelni őket, arról nem is beszélve hogy közel fél tucat hiányzójuk lesz, így néhány fiatal titán szerepeltetése is várható Woodgate-től.

Véleményem szerint ha a hazaiak nem is rendeznek gála előadást, érvényesítik a papírformát és négy nyeretlenül megvívott mérkőzés után minimum két gól különbséggel továbbjutnak a következő körbe.

Tottenham - Middlesbrough: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp