Akarja-e látni valaki az egykoron Arsenal-focista és jelenleg West Bromwich Albion-labdarúgó Kieran Gibbs teljesítményét? Vagy esetleg akarja-e látni valaki a már nagyon régóta a Stoke City együttesében szereplő Ryan Shawcross játékát? Hát, szerintem ne akarja látni, ugyanis sem Kieran Gibbs, sem pedig Ryan Shawcross nem fognak pályára lépni ezen a West Bromwich Albion FC - Stoke City angol másodosztályú bajnoki mérkőzésen. Azért nem fognak játszani az előbb említett meccsen, mert mindketten sérültek. Viszont a többi játékostársuk egészségesek és közülük akár mindahányan játszhatnának. Ám, persze, mindannyian nem fognak játszani, hanem csak annyian, ahány játékos szerepeltetését engedélyezik a szabályok.

Egyelőre az van, és ezt még a tippem erősségének általam való önkényes megállapítása előtt érdemes megemlítenem, szóval egyelőre az van, hogy ezen találkozó előtt a házigazda és az angol élvonalba feljutni szándékozó West Bromwich Albion FC 53 ponttal az 1. helyen van, míg pedig a vendég Stoke City csak az angol másodosztályú focibajnokság 21. helyén van a maga 25 pontjával. Ez utóbbi együttesnél egészen konkrétan az a helyzet, hogy a Stoke City jelenleg mindössze csak egyetlen 1 pontra van a kieső helyezéstől és menekülni próbál a kiesés elöl.

Nagyon úgy tűnik nekem mostan, hogy az éllovas házigazdának szüksége van a pontokra a Premier League-be való feljutáshoz. Gondolom én. Talán balgán, talán nem balgán. Ezért aztán, szerintem, a West Bromwich Albion FC nyerni fog a Stoke City csapata ellen. Ám, persze, előfordulhat majd - például – akár az is, hogy hiába vélem én ezt, mármint a hazai győzelmet, mert - a tippem erősségétől teljesen függetlenül - a kiesés elöl menekülő vendégcsapat majd úgy elveri az éllovas hazai együttest, hogy nagyon. De ez utóbbi nem az én tippem!

Tipp: győz a West Bromwich Albion FC.

West Bromwich - Stoke City: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp