4-4-3-3-2-3-6. Mi az? Hagyjál már majom, lenne a válasz. Talán csak a legvadabb Man. City szurkolók és butyi tudja, hogy ezek a számok a Man. City idegenben lőtt góljai kronológiai sorrendben.

Szerintem az nem gyenge, ha egy csapat idegenben ilyen ütemben termel, sok PL-es csapat van, amelynek a kapura lövések száma kevesebb idegenben, mint a City góljai elnézve ezt az utolsó hét mérkőzést.

Pep és csapata a PL-ben a légüres térben mozog, nagyjából annyi esélye kicsúszni a BL-indulást jelentő top4-ből, mint befogni a Liverpool. Egyik sem reális, így a City nem igazán görcsöl. Kapja is a csapat a gólokat, de mint a szánok is jelzik, azért lövik is becsülettel. A Palace elleni találkozón nem úgy sültek a dolgok, ahogy elvárható lett volna, de nem valószínű, de Bruyne-ék ezt követően telesírták a párnájukat. Mivel hétközi meccs, ráadásul a Sheffield United is meglehetősen jól áll a tabellán (nulla kiesési gondokkal) simán el tudom képzelni, hogy a Sheffield united nem csak a védekezéssel törődik majd. Ráadásul mivel hétközi meccs, így a találkozó vége felé talán ilyen megyei foci jelleggel a középpálya majd kiürül, és sok esemény lesz a kapuk előtti területeken. A Man. City kerete azért bővebb, minőségibb, így Pep rotálni is tud. Wilder is tudna, de nála főleg a védekező szekció kőbe van vésve, hét olyan játékosa van Wildernek a védelemben és a középpályán, akik max egy meccset hagytak ki. Mentálisan rothasztó volt az Arsenal elleni találkozó is, és bár a Sheffield egy elég masszív csapat, én nem zárom ki, hogy ma összeomlik. A City utsó hét meccséből hatszor hozta az over 2,5-öt idegenben, szerintem reális, hogy ezt megint megteszi. Ha a United gurított hármat ...

Sheffield United - Manchester City: Gólok száma vendég csapatnál - Felett/alatt tipp