Ennél a Ross County - Heart of Midlothian FC skót élvonalbeli bajnoki mérkőzésnél előzőleg még két tippem volt: az egyik a "hazai győzelem" tipp volt , míg a másik a "3.5 gól felett" tipp volt. Némi gondolkodás után (na, jó, csak mímeltem a gondolkozást) úgy döntöttem, hogy a "szűkítés" áldozata az első tipp lesz, s végül a második tippet választom. Vagyis arra tippelek, hogy legalább 4 gól lesz ezen a Ross County - Hearts találkozón.

Természetesen a kiválasztásnál dönthettem volna akár a másik tipp javára is, hiszen a két alsóházi csapat találkozóján majdnem biztosan az is lényeges szempont lesz, hogy amennyiben nyerni bír otthon a Ross County, akkor akár egyetlen 1 pont közelségbe kerülhet a felsőházhoz. Szerintem ennél a fogadásnál érdemes tudatában lenni annak, hogy a 21 pontos házigazda Ross County a 8. helyen van, míg a vendég Heart of Midlothian FC csapata tökutolsó helyezett 13 ponttal és nagyon valószínűsíthető, hogy másodosztályú együttes lesz a következő szezonban. Az előbbiek alapján szerintem megérhetné a hazaiak győzelmére tippelni, ám én mégis azért döntöttem másképpen, mert az tényleg elképzelhető, sőt, vélhetően biztosra is mondható, hogy a saját közönsége előtt játszó Ross County "hajtani" fog nagyon azért, hogy a felsőház közelébe kerüljön, ez a "hajtás" pedig leginkább gólokban mutatkozhat meg. Ám mindezek mellett azért, szerintem, még az is valószínűsíthető, hogy a vendég edinburgh-i csapat küzdeni fog nagyon azért, hogy minél jobb eredményt érjen el ezen a találkozón és megpróbálja majd csökkenteni a hátrányát. Ez pedig csakis úgy érhető el, ha gólokat fog szerezni a Hearts.

Ezek alapján nekem pedig azt a legérdemesebb tennem, hogy ha a találkozó mindkét csapatának muszáj lesz törekednie a gólok szerzésére, akkor nekem a gólokra kell tippelnem. Ezt is teszem.

Tipp: 3.5 gól felett.

Ross County - Hearts: Gólok száma - Felett/alatt tipp