Elég fura egy rendezési forma ez, mert még anno a magyar csapat csoportja egy nappal később rajtolt, aztán tegnap este is játszott a magyar válogatott, ma pedig a 16:00-ás időpontban ismét jelenése van a pályán. Szóval ilyen szempontból a legelhasználtabb csapat a magyar, és szó ami szó, ez látszik. Két hosszú hajú spílerünk csak a lelátóról nézi a meccseket, de akik játszanak, azok is a végét járják. Balogh Zsolti tegnap amihez nyúlt, az elromlott, ehhez képest kétszer annyit játszott, mint szokott... Még a Boroso is megjegyezte a közvetítésben: 'Balogh Zsolti ma nincs itt'. Tényleg brutál gyengén játszott, Bánhidit nagyon őrizték a svédek, kintről nem jött a Ligetvári varázslat sem, szélsőink meccsek óta dísznek vannak a pályán.

A portugál kevésbé fizikális csapat, mint a svéd, szóval ma Bánhidi jobban élhet(ne), de tegnap rajta is látszott, hogy nagyon el van használva csúnya szóval, kulcs szituációban kapufa, a magyar csapat a svédek elleni meccs utolsó 12 percében nem dobott gólt. Aki ránk plusszos hendit rakott, mondjuk egy +4,5-öt, már dörzsölte a tenyerét, aztán nesze. Mikler bravúrjai tartották a csapatot, Rolinak extra napja volt, abban bízom, hogy lesz ma is. Viszont az én véleményem, hogy az egész Eb legjobb kapusa portugál, Quintana egy zseni, vagy ő is, de talán ő kiegyensúlyozottabb még Miklernél is. A tét nekik is nagy, meg nekünk is. Energia náluk is nálunk is fogyóban. Ráadásul ha összejön egy magyar-izlandi-portugál trió 4-4 ponttal, akkor számíthat, hogy hány góllal kapunk ki. Mivel Izlandot 6 góllal vertük, így nekünk jobb egy kevés gólos meccs, mert akkor nem alakulhat ki nagy különbség.

Nem várok őrült tempót, nem várok űrkézit, sokkal inkább rengeteg hibával tarkított játékot. Fáradt mindkét csapat, azért elég nagy terhelést kaptak, nem is meglepő, ha szaporodik a hibák száma. Rombolni könnyebb, mint építkezni, ezért én kevés gólt várok. Kedden támadásban a portugálok és mi is vakon voltunk, ha Mikler Roli és Quintana ma is jól véd, ilyen 40% körül, lehetetlen lesz eljutni 50 gólig

Portugália - Magyarország: Gólok száma - Felett/alatt tipp