Én nem tudom, hogy mi van a levegőben itt 2020-ban, de a legtöbb meccsen pont annak az ellenkezője történik, amit várok. Fogalmam sincs, hogy csak én vagyok lúzer, vagy a világ változik, de ez tény. Nos, a Man. United - Burnley találkozón alapvetően semmit sem várok. Egy eseménytelen, unalmas, gólok nélküli tili-tolit, ahol a United nem tud mit kezdeni a Burnleyvel, amely magabiztosan tartja a 0-0, és amíg 0-0, addig nem is kezdeményez. Na, meg amúgy sem ez jellemző a Burnleyre.

Tehát nagyjából minden amellett szól, hogy a félidőben nemhogy gólból nem látunk kettőt, de kaput eltaláló lövésből sem. Már-már annyira tuti a kevés gólos meccs, hogy itt tuti nem lesz kevés gól. Például a whoscored egyensen 0-0-ás végeredményt jósol :D Aztán sokszor ilyenkor jön tényleg egy olyan meccs, ahol 5-10 perc alatt esik két gól, kb. két helyzetből kettő.

És miért ne. Azért a Man. United annyira nem rossz csapat, ötödik a PL-ben, és bár nem játszik űrfocit, még van esélye a top4-re. Ehhez mondjuk ilyen meccseket, mint a Burnley elleni hazai, hozni kell! Az tény, hogy James-nek vagy Martialnak kell a terület, amit képes befutni, de ott lesz egy Mata is, aki elég jó formában játszik, ő például állítottból is képes gólt lőni, vagy kulcspasszokat kiosztani. Fred vagy Matic lőhet egyet távolról, vagy a Bailly-Maguire duóból akár egy szöglet utáni fejes is gólt érhet.

A Burnley offenzív játéka elég egyszerű, ha megvan a labda, bikázzák fölfelé, aztán Wood kezdjen vele, amit tud. Ez jó, mert nincs időhúzás a középpályán, aztán ha mákja van Woodnak, akkor vagy ő szerez gólt, vagy olyan helyre csorog a labda a Wood által a levegőben megvívott párharc után, amiből egy társ tud profitálni. Nem kérdés, kockázatos tipp, kell egy szikra, ami kimozdítja az egyensúlyból a meccset, akár egy korai gól, egy büntető, de úgy vélem, 2,70-es odds mellett ezt a rizikót vállalni is lehet, sőt kell!

A Burnley ráadásul most intézte el a Leicestert hátrányból fordítva, ha a lendületüket megtartják, akár meglepetést is okozhatnak. A Unitednek pedig elég motiváció kell legyen, hogy a Chelsea a Newcastle elleni zakója után tegnap is csak egy pontra volt jó, ha ma a United nyer, akkor 3 pontra megközelíti a londoni kékeket. Bízom benne, hogy most az elejétől kezdve támadó felfogásban lép pályára a United, és próbálkozik majd, mert sajnos az tény, hogy az ördögök szeretik a 2. félidőre hagyni az eseményeket.

Manchester United - Burnley: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp