A nyitomeccs nyilvanvalo bundajat kiveve igazi kivegzesnek meg nem lehettunk szemtanui. Ehhez pontosan ket ilyen csapat talalkozasa szukseges, mint a szenzacios kepessegu tamadokkal erkezo, sotet lonak tartott Belgium, es elso vilagbajnoksagara keszulo, rutintalan, oreg es igy az egyik leggyengebbnek tartott Panama.

Hazardek 2018-ban tartottak par foprobat hasonlo szinten levo vagy hasonlo busztaktikaval erolkodo csapatok ellen. A szaudiakat 4-0 -ra, Egyiptomot 3-0 -ra, Costa Ricat 4-1 -re vertek el, hangsulyozva hogy felkeszulesi meccsen, tehat nem is vegig porogve. Mindegyik merkozesen legalabb 20 alkalommal lottek kapura, szoval lesz dolga a panamai vedelemnek. Akik komolyabb ellenfellel nem is talalkoztak jo ideje, de Svajc (talan a legerosebb mind kozul) igy is felmerte az erejuket, 6-0 -ra utotte ki a kicsapatot.

Belgiumnak ez az aranycsapata, az EB-n megegtek, igy biztosan bizonyitani akarnak. Ez az elso merkozes erodemonstarcionak tokeletes lehet, gyanitom hogy 3-4 gol is lesz kozte.

Belgium - Panama: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp