Azt mondtam magamban, ha a Juventus győzelmére megadják a kettes szorzót, repülök a győzelmükre. Ebben így nagyon van érték.

A Napolinál nagyon sok probléma van (pl. szurkolók sztrájkja, Dries Mertens, Kalidou Koulibaly, Nikola Maksimovic, Kevin Malcuit és Faouzi Ghoulam sérült). Gennaro Gattuso nem a legtaktikusabb edzők egyike, de próbálkozik. Viszont ez a keret most így ilyen formában menthetetlen. A Laziot kiverték a kupából, de milyen meccsen… Nem egyszer rezgett a léc a meccsen, simán kipottyanhattak volna (kihagyott bünti, négy kapufa, két kiállítás, stb.). Gattuso Zdenek Zeman negatív rekordját is beállította: 2000-ben a cseh őrült első négy meccséből hármat szintén elveszített.

Ráadásul a Juventus edzője, Maurizio Sarri most tér vissza első alkalommal ellenfélként a Sao Paolo-ba, szóval bizonyosan motivált lesz az öreg láncdohányos (állítólag Aurelio De Laurentiis-el nagyon összeveszett). A fél csapatot még mindig ismeri, mint ahogy Gonzalo Higuain is, bár őt sokan a padra jelölik. Én biztos bepróbálnám kezdőnek Ronaldo mellett a ducifiút. Ebben az évben pedig én úgy látom, hogy a Juventus megállíthatatlan. Ha minden nagy bajnokságot nézünk, talán ők vannak a legjobb formában. Mondjuk vélhetően azért van ez, mert elcseszte a mester a formaidőzítést, de arra mindenképp jó a mostani formájuk, hogy biztonsággal megjátsszuk a győzelmüket. Rodrigo Bentancur visszatérhet három meccses eltiltásából, őt kezdőnek prognosztizálják, mint ahogy a kiváló trequartista Aaron Ramsey-t is.

Egy szó mint száz, Juve-henger várható, Gattuso pedig a darabokra tört Napolit majd ezután kezdheti összeragasztani. Vendég magabiztos siker, Ronaldo-góllal!

Napoli - Juventus: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp