Mese nincs, a Setien-éra eddigi három meccse nem úgy sikerült, ahogy azt a klubvezetés várta. Konkrétan pont az nem működik Setiennel, aminek a feltámadását várták, a támadójáték. Setien óriási problémája, hogy épp érkezése előtt dőlt ki Suarez, így most kilences nélkül maradt a világ egyik legerősebb csapata, ami őszintén szólva amatőrizmusról árulkodik. Ansu Fati már nem hozza a varázslatot, nagyon úgy néz ki, a másik üdvöske, Perez már megy is kölcsönbe Olaszországba. Amikor ez a cikk születik, még nincs konkrét Suarez-pótlék, de én úgy vélem, nem kell olyan sok idő, hogy a Barca bejelenti egy csatár érkezését. Csak abban bízom, hogy nem ilyen KP Boateng-féle srácot vesznek, hanem olyat, akinek a neve mellett még van motivációja és haszna. Mondjuk Boateng egyetlen haszna volt, hogy 1 millióért jött, ami kb. vicc, de a Barcának csatár kell, és ezt a vak is látja.

Én úgy vélem, erre a Levante elleni hazai bajnokira összekapja magát a csapat, és talán mire ez a meccs elkezdődik, már lesz a Barcának egy olyan játékosa, aki képes 9-est játszani, és képes gólokat lőni.

A Levanténél nincs ideálisabb felhozó ellenfél. A Levante kellően bátor focit játszik, közben nincs formában, és ami fő, hogy a Levante védelme eléggé ramaty, hogy a Barca megtömje.

És akkor most kell figyelni. Már az előző idényben is az élen végzett a Levante, az engedett lövéseket illetően, és idén is magabiztosan áll az élen ebben a kategóriában. Közben a Barca és a Real Madrid az a két csapat, amely otthon átlépi a 7.0 shots on target átlagot meccsenként, azaz képes átlagban hét lövést kapura küldeni. Nos, ha a Barca egy ilyen lütyő Levantével találkozik, akkor abból lehet ordas verés. Ráadásul most Messiék is érzik, hogy kompenzálni kell, ha itt a Barca ráérez a focira, ha jönnek a jó megoldások elöl, lehet ebből gála. Otthon sokkal bátrabb a Barca, és a kritikák eljutnak a játékosokhoz, hogy hiába a sok passz, ha nem elég direkt a foci, megette a fene. Ez egy remek match up a Barca számára, hogy kijöjjön a gödörből, és mutasson valamit abból, amire igazán képes.

FC Barcelona - Levante: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp