Tudom, hogy papírforma tippet mondok, és nem sok kreativitás van benne, de egyszerűen erre a meccsre nem lehet mást tippelni, mint a sok gólt. Ugyanis minden adott a látványos, gólzáporos mérkőzéshez. Lássuk, miért.

Adott a hazai csapat, amely „földöntúli” focit játszik most, vagy mondjuk inkább "olaszországon-túli"-nak. Olyan furcsa azt nézni, hogy pont az Atalanta lett az, amely megvalósította a Jürgen Klopp-focit a Serie A-ban. Egy fokozattal magasabb fokozaton játszanak, mint bármelyik másik olasz klub, legyen az akár a Juventus vagy az Inter. Szétfutják és szétfocizzák az ellenfeleket. A torinói bikák elleni 7-0 abszolút reális eredmény volt, még Josip Ilicic félpályás gólja ellenére is.

Persze benne van a csapatban a betli lehetősége, lásd a Spal elleni 1-2-t a bergamói Gewiss Stadium-ban. Na ott bukta a fél világ a tippmixét, amikor a kis Spal megfordította a meccset a második félidőben. Ezért nem szeretek arra fogadni, hogy nyer az Atalanta. Gian Piero Gasperini mester ebből a szempontból ugyanis kész életveszély. Szóval a hazai csapat esetében is maradok inkább a góloknál.

A Genoa hiába cserélt már megint edzőt, és jött Davide Nicola, sokat nem változott a csapat játéka, és az eredményessége sem. Az az együttes, ahol a bottal járó Goran Pandev tudja a hátán vinni a csapatot, ciki, és jobb, ha kiesik a fenébe. Ráadásul a Rossoblu-nak van a legrosszabb idegenbeli mérlege; 26 gólt kaptak!

Adott tehát minden a gólzáporhoz, én erre teszem a tippem. Az over 3,5 sokkal jobb szorzót kínál, mint az Atalanta over 2,5, és hát valljuk be, a vendég gól simán benne van a meccsben.

Atalanta - Genoa: Gólok száma - Felett/alatt tipp