Szerintem elérkezett az idő, hogy nagyon-nagyon káromkodjak és sokat káromkodjak. Természetesen nem itt, az SfGuruban fogok káromkodni, hanem itthon, a lakásban, a négy fal között. Nyugodt, higgadt és megfontolt embernek vélem magam, ám látva és átélve az idei egy hónapban az utolsó percekben elbukott tippeket vagy piros lapok és 11-esek miatt sorozatban elbukott tippjeimet, szerintem tényleg jót tesz majd nekem néhány hangos káromkodás. Valahogyan ki kell "adnom" magamból a peches tippek miatti dühöt, mert hiszen ez így már nem mehet tovább.

Legutóbb, február 1-én, szombaton az történt, hogy a St. Johnstone - Hearts skót élvonalbeli bajnoki mérkőzésen 2.95-ös szorzón fogadtam a hazaiak győzelmére. Majdnem végig minden szépen és jól "ment" számomra, hiszen a 90. percben 3-2-re vezettek a hazaiak. Azaz akkor még nyertes volt a 2.95-ös tippem. Ám a mérkőzés hosszabbításában, a 90+1. percben egyenlítettek idegenben az utolsó helyezett vendégek, 3-3 lett a végeredmény, s az 1 perccel korábbi nyertes tippemből hirtelen vesztes tipp lett! Már megint! Ismét!

Ezért, főleg és leginkább a tippügyileg engem idén sújtó hihetetlen pechszéria miatt most úgy döntöttem, hogy hanyagolom a 2.00 és/vagy 3.00 feletti szorzókat és visszatérek az itteni szabályzatban megengedett minimum szorzó környékére. És pluszban - lehetőleg - "kiválasztok" magamnak egy nevesebb csapatot, hogy ha ismét bukni fogok, akkor bukjanak velem ők is. Ja, jut eszembe, ez az utóbbi dolog - amolyan "dögöljön meg a szomszéd tehene is" alapon - egyben a jelenlegi tippem indoka is. Tudom, hogy ez nem sok, ám azért mégis megfontolt tipp. Nem csak úgy tippelek, bele a vakvilágba.

Ennél a Juventus - Fiorentina olasz élvonalbeli bajnoki mérkőzésnél a hazai győzelemes tippnél 1.34-es a bukmékerek által ajánlott szorzó. Ezt választom. Az újabb bajnoki címért küzdő Juventus Torino pedig szerintem van annyira neves focicsapat, hogy bukjon, ha már én is bukok. És a Juventus együttesében játszó Cristiano Ronaldo, Gonzalo Higuain, Giorgio Chiellini, Matthijs de Ligt, Blaise Matuidi és csapattársaik pedig vannak annyira neves és jelentős focisták, hogy megérdemeljék azt is, hogy ha én bukok velük, akkor ők is bukjanak velem.

Tipp: győz a Juventus.

Juventus - Fiorentina: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp