Kihasználom az alkalmat, hogy ennyire jó szorzón tippelhetek az FC Liverpool hazai győzelmére. Természetesen nagyon is jól tudatában vagyok annak, hogy a házigazdáknál nem a rengeteg focisztár által alkotott első számú csapat fog játszani, hanem ezen FA Kupa-mérkőzésen az FC Liverpool U23-as együttese fog szerepelni a harmadosztályú vendég Shrewsbury Town ellen.

Ugyanis jelenleg éppen az a helyzet van, hogy pihenőnek is nevezhető rövid szünet van a Premier League-ben, s ezt a lehetőséget kihasználandó úgy döntött Jürgen Klopp, az FC Liverpool német menedzsere, hogy az élvonalbeli bajnokságban veretlenül listavezető és a Bajnokok Ligája kieséses szakaszára készülő első számú csapatának összes játékosa márpedig ezen FA Kupa-meccs ellenére is pihenni és regeneralódni fog. Méghozzá annyira pihenés lesz mindannyiuknak, hogy még ő sem, azaz Jürgen Klopp menedzser sem lesz jelen a Shrewsbury Town elleni találkozón, hanem az U23-as csapat edzője, Neil Critchley edző fogja irányítani saját csapatát.

Ezúttal valami olyasmire lehet készülni, hogy nem lesznek jelen az FC Liverpool csapatában még a 2020. január 5-én az Evertont otthon 1-0-ra verő "tartalékos" együttes egyes tagjai sem (Adrian San Miguel kapus, Joe Gomez, Divock Origi, Adam Lallana, James Milner). Viszont Neil Critchley edző U23-as FC Liverpooljában szerepelni fognak - többek között - Curtis Jones, Neco Williams, Pedro Chirivella, Caoimhin Kelleher kapus és a 16 éves Harvey Elliott.

Roberto Firmino, Mohamed Salah, Sadio Mane, Alisson Becker, Virgil van Dijk, Andrew Robertson, Joe Gomez, Trent Alexander-Arnold, Georginio Wijnaldum, Jordan Henderson, Alex Oxlade-Chamberlain, Fabinho, Naby Keita, Xherdan Shaqiri, James Milner, Joel Matip, Dejan Lovren, Divock Origi és a többi éljátékos ezen a meccsen várhatóan nem fognak szerepelni az FC Liverpool csapatában. Ám én ennek ellenére reménykedek, hogy a "csikócsapat" le fogja tudni győzni hazai pályán a harmadosztályú ellenfelét.

Ismétlem: reménykedek!

Tipp: győz az FC Liverpool.

Liverpool - Shrewsbury Town: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp