Hiba vagy sem, majd kiderül, de nem tudom elengedni ezt a tippet. Én úgy vélem, hogy a gólok száma akár a 60-at is megugorhatja, és miért is ne? A Fradi 'játékos' csapat. Elsősorban külföldön sem a fene kemény védekezéssel, a játék gyilkolásával azonosítják. Tény, hogy van néha egy-két meccs, amikor összeáll a védekezés, és a kapusok is jó napot fognak ki, de nem ez a jellemző. Közben jó látni, hogy a gólokért felelős lányok a decemberi vb után ismét életjeleket mutatnak. Háfra fittebb, Kovacsics is mutat valamit a 'régiből', Klujbernek is volt jó meccse már, szóval alakul ez.

Ha a tabellára nézünk, a Fradinak a továbbjutáshoz nincs veszíteni valója. Igazából a továbbjutáshoz bravúr kell, és nem egy. Apait-anyait bele lehet adni, bajnoki csak 14-én lesz a DKKA ellen, lehet tolni izomból.

Ami a Rostovot illeti, hiába Ambros a mester, akit a védekezéssel azonosítanak, szerintem azért a Rostov kerete bőven alkalmas a rohanós kézire, sőt szeretnének is gyorsan játszani, csak Ambros Martin fogja szorosan a gyeplőt. De széleken azért Kuznetsova és Managarova világklasszis, főleg utóbbi rendkívül gyors, indításoknál rendre ő a befejező. Petrova és Makaeeva két bivaly beálló, róluk Snelderék párszor ki lesznek majd küldve büntire. Átlövők közül minden típus megtalálható, Vyakhireva, Sen, Abbingh, mind mind másban erős és jó, de gólerősek. Aztán elhozták a Kubantól Frolovát, aki szintén egy gólzsák, egy megalkuvást nem tűrő kézis, megy a falba, nem zavarja a pofon, szóval hasonlóan Vyakhirevához, minden résen bebújik. Ha Vyakhireva nem játszik, amire van esély, akkor többet lesz fenn Frolova és Abbingh, hát igazából kössz... Ez a Frolova is akkor dob 6-8 gólt, amikor épp akar. Én egy könnyed, egy látványos meccset várok, ahol a gólok dominálnak.

Ferencvárosi TC (n) - Rostov-Don (n): Gólok száma - Felett/alatt tipp