Krajinovic - Rublev mérkőzés Rotterdamból!

Már a négy közé jutás a tét Rotterdamban, ahol az innen továbbjutó játékos majd a Monfils - Evans meccs győztesével találkozik. Én egy Rublev - Monfils elődöntőt látok magam előtt...

Rublev-val tegnap szépen nyerhettünk, a 2-0-ás tipp egészen simán ült Bublik ellen 1.77-ért (7-5, 6-3), nem nagyon kellett izgulni... Igazából szinte minden lényeges infót leírtam tegnap Rublev-val kapcsolatban.. Elképesztő formában van ez a srác, akiről tavalyig inkább mindenkinek csak az jutott eszébe, hogy egy kis "méregzsák", akinek könnyen elgurul a gyógyszere... Tavaly azonban rátalált valamire (többek között a második szervája fejlődött látványosan), aminek köszönhetően szintet lépett és mentálisan is stabilabb lett, ezek pedig az eredményeiben is megmutatkoznak... Négy alkalommal is döntőzött az elmúlt egy évben, melyekből hármat meg is nyert (mindhárom keménypályás volt, akárcsak a rotterdami verseny). Augusztus óta tartó menetelése tegnap még 57 meccsen 44 győzelmet jelentett, mára ez 58 meccs 45 győzelem... amin tovább javíthat Krajinovic ellen.

Korábban kétszer találkoztak. Először 2017-ben, akkor még az 5 évvel idősebb Krajinovic legyőzte az akkor 19 éves Rublev-ot. Másodjára viszont három hónappal ezelőtt találkoztak Davis Kupa mérkőzésen, ott az orosz 53 perc alatt 6-1, 6-2-re mosta le a szerbet.

Krajinovicnak is akadnak egész szép skalpjai, de sokkal kevésbé kiegyensúlyozott, mint Rublev. Az ő augsztus óta tartó keménypályás szériája: 29 mérkőzés - 18 győzelem. Ma a stabilabb, bomba formában lévő orosz sikerét várom!

Krajinovic, Filip - Rublev, Andrey: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp