Szinte biztos, hogy az izomsérüléssel bajlódó Marco Reus nem fog játszani a házigazda német csapatban, ami egyben azt is jelenti számomra, hogy a januárban érkezett 19 éves norvég Erling Haaland a Borussia Dortmund kezdőcsapatának tagja lesz. Ha pedig már úgyis a kimaradóknál tartok, akkor a többieket is érdemes megemlíteni: az előbb említett Marco Reus mellett a szintén csatár Julian Brandt és valószínűleg a védekező középpályás dán Thomas Delaney fognak hiányozni a hazaiaktól, miközben pedig a vendégektől a hátvéd Colin Dagba, a szintén hátvéd Abdou Diallo, az argentin Leandro Paredes és Adil Aouchiche lesznek kénytelenek kihagyni ezt a BL-meccset. Mint látható, talán Leandro Paredes kivételével jobbára csakis mellékszereplőkről van szó a vendégeknél. Bár, szerintem, az argentin is többnyire mellékszereplő. Az a jó hír a vendég franciáknál, hogy erre találkozóra várhatóan a brazil Neymar is visszatér a PSG-be. Vagyis akár a Kylian Mbappe, Mauro Icardi, Neymar, Angel Di Maria, Marco Verratti "ötösfogatot" is lehet egyszerre szerepeltetni a francia bajnokcsapatban.

Egyáltalán nem véletlen, hogy arra tippelek, hogy mindkét csapat gólt fog szerezni. Vagyis akár többes számban is lehetne írni, úgy, hogy gólokat fognak szerezni. Amolyan 1-1-re, 2-2-re vagy 3-3-ra gondolok, esetleg még ezekhez közeli eredményekre. Mert az addig rendben van, hogy jó kapusok vannak mindkét csapatban (a svájci válogatott Roman Bürki a hazaiaknál, illetve Costa Rica válogatottjának első számú kapusa, Keylor Navas a vendégeknél), de azért olyan potenciális gólszerző focisták egész sora játszik a Borussia Dortmund és Paris Saint-Germain együtteseiben, hogy egészen kicsi a valószínűsége annak, hogy ne legyenek gólok ezen a találkozón. Például a franciák előbbiekben említett "ötösfogata" mellett ott lesz a pályán a németek "ötösfogata" is: az angol "csodagyerek" Jadon Sancho, a már említett norvég Erling Haaland, a belga Thorgan Hazard, a szintén belga Axel Witsel és a portugál Raphael Guerreiro.

Ha ilyen játékosok szereplése mellett sem lesznek gólok ezen a Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain Bajnokok Ligája-mérkőzésen, akkor rögtön a meccs után - szerintem - akár be is fejezhetik a pályafutásukat ezek a csávók.

Tipp: mindkét csapat gólt szerez.

Borussia Dortmund - Paris SG: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp