Szerintem érdekes meccs lehet ez a Wolverhampton Wanderers - Espanyol Európa Liga-mérkőzés. Már csak abból a szempontból is "érdekes" lehet, hogy, szerintem, az oly sokak által elfogadott és hitt vélekedéssel ellentétben az angol csapatnak most nem állhat érdekében hazai pályán vereséget szenvedni és a lépéshátrányba kerüléssel közelebb kerülni az EL-ből való kieséshez. Szerintem a Wolverhampton Wanderers éppen az a focicsapat az angol élvonalból, amelyik együttes nem azért küzdött az előző idényben a nemzetközi szereplésért, hogy most "önként és dalolva" szándékosan betlizzen és essen ki az Európa Ligából. És ugyanez a Wolverhampton Wanderers nem azért küzd idén is nagyon az angol élvonalbeli bajnokságban, hogy ismét a nemzetközi porondon szerepelhessen, majd pedig nagy nehezen újra bejutva az Európa Ligába megint az történjen majd, hogy szándékosan kiesik abból a kupasorozatból, ahova egy bajnoki idényen át küzdve került be.

Várhatóan szerepelni fognak a házigazdáknál - többek között - a mexikói Raul Jimenez, a spanyol Adama Traore, az ír Matt Doherty és a Joao Moutinho, Ruben Neves, Pedro Neto és Rui Patricio fémjelezte portugál különítmény is. Az egyetlen hiányzó a szintén portugál Ruben Vinagre lesz. A vendégeknél viszont tutira ki fogja hagyni a meccset a francia Sebastien Corchia, de még az sem zárható ki, hogy ha nem gyógyulnak fel sérüléseikből a meccskezdésig, akkor a portugál Benfica együttesétől igazolt Raul de Tomas, Victor Campuzano és David Lopez is kénytelenek lesznek kihagyni a Wolverhampton Wanderers - Espanyol EL-találkozót.

Nem számítok sziporkázó ütközetre és maradandó élményre, ám arra viszont igenis számítok, hogy az angol élvonal mezőnyének első felébe tartozó és ismét nemzetközi szereplésre pályázó hazai csapat saját pályáján és saját közönsége előtt le bírja majd győzni 1-2 góllal a spanyol élvonalban utolsó helyezett és kiesőjelöltnek számító vendégcsapatot.

Tipp: győz a Wolverhampton Wanderers.

Wolverhampton Wanderers - Espanyol: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp