Egy nemzetközi kupameccsen, illetve oda-visszavágós párharcban mindig fontosak az idegenben szerzett gólok. Ezért, illetve ezért is hiszek én abban, hogy az AS Roma csapata ma gólt fog kapni.

A Farkasok formája elég ramaty, nem nagyon megy a foci, nem megy a játék, és igazából nem is a Juve elleni zakó fáj, meg most az Atalantától is ki lehet kapni, de olyan csapatok szomorítják a Roma-fanokat, mint a Sassuolo vagy a Bologna. Ez a két csapat a közelmúltban hetet vágott (3-at és 4-et) az AS Roma ellen.

Ott minden szinten nagy a baj, a klub eladása is zavart okozhat a fejekben, de sokkal inkább van baj a mesterrel, aki képtelen kezelni ezt a helyzetet. Igazából már bevonzza a rosszat a csapat, a kapott gólokat, már valószínűleg ott tart pár játékos, hogy lelkileg meg van törve, és minél görcsösebben akar egy játékos, az még inkább hibát szül. Valószínű, hogy kellően frusztráltak is a srácok, azért elég komoly pofonokba néztek bele, és az ütés nem csak a bokszolókban marad benne, de a focistákban is.

Még az is lehet, az AS Roma jobb, ha eldobja ez EL-t (olasz klubcsapatoktól láttunk már ilyet, nem ez lenn első a történelemben). Az Atalanta ugyanis nagyon úgy néz ki, továbbmegy a BL-ben, így a Roma legnagyobb riválisa tovább fáraszthatja magát, míg ha a fővárosi csapat kiesik, akkor lehet a bajnokikra koncentrálni. De eleve nem egy FTC lesz az ellenfél, hanem a belga bajnokság 2. helyezettje. A Gent ráadásul 10 tétmeccs óta mindig betalál, és igazából az a fura, ha csak egyet lő. Utolsó hat meccsén a belga együttes csak egyszer nem jutott minimum 3 lőtt gólig! Amilyen formában az AS Roma várja a meccset, elég valószínű, hogy minimum egyszer mattolva lesz.

Roma - AA Gent: Gólok száma vendég csapatnál - Felett/alatt tipp