Egész komolyan meglepett ez a szorzó, én ilyen 3.00 körülire gondoltam, vagy inkább picit alatta. Ezzel szemben akárhogy nézzük, ez egy 4.00-es odds.

Két igazi sztárcsapat, két olyan együttes, amely csöppet sem defenzív. Ez jó hír, mert a Real Madrid célja az előnyszerzés a visszavágó előtt, meg persze az is, hogy kapott gól nélkül lehozza a meccset, a Man. City pedig nyilván gólt, vagy sokkal inkább gólokat akar rúgni idegenben.

A City 'otthon' a bajnokságban vegetál, a kupákra összpontosít, és ugye a BL-re, amit illene most behúzni, mert a következő években bannolva lesz. Elvileg.

A Man. City piszok erős elöl, a PL-ben a legtöbb gólt lőtte, viszont idén rengeteg gólt kap, és többek közt ez a fő oka annak, hogy a Liverpool ennyivel vezet, hisz kis túlzással dupla annyi gólt kapott a City, mint a 'pool.

A Real Madrid pedig lehet a legjobban védekező spanyol csapat, vagy a legkevesebb gólt kapó csapat, de mondjuk már egy olyan LaLiga-együttest, amelyben olyan focisták játszanak elöl és középen, mint a City-nél. Ráaadásul a Madrid védelme azért nem az igazi, a Celta meg a Levante azért megtépázta az önbizalmat az elmúlt két bajnokin.

Ezek a srácok amikor meghallják a BL-himnuszt, az kb. olyan, mint amikor a versenylovak előtt kinyílik az ajtó. Elsősorban mindkét együttes mindig a labdával törődik, és nem az ellenféllel, gólokat akar lőni, és ez számunkra jó hír. A Citynél ott lesz Agüero, a két Silva, de Bruyne, nem hiszem, hogy ne lenne félidőig 3-4 ordító ziccere majd a City-nek. De azt sem hiszem, hogy az a Laporte-Fernandinho páros lenne a megoldás a City védelmének szívében. A Real Madridnak egyébként is illene csipkednie magát, és vélhetően oda is teszik magukat a srácok, mert a Levante meg a Celta elleni meccsek nem néztek ki jól. Egy szó, mint száz, két remek csapat feszül itt egymásnak, amelyek inkább a gólokat rugdossák, mint az ellenfelet, így közel 4.00-ás szorzón egyértelmű, hogy ennek a tippnek bizalmat szavazok. Ráadásul amikor ilyen világklasszis focisták vannak a pályán, a gólhoz még sokszor űrfoci sem kell, elég egy egyéni villanás. Épp a hétvégi Barca-Eibar ugrik be, ahol a három Messi dugót leszámítva a Barca elég semmilyen volt, közben ott volt Messi, aztán jött 3 gól. Itt most mindkét oldalon van 4-5 olyan játékos, akinek egy villanás is elég. Simán value odds ez.

Real Madrid - Manchester City: Mindkét csapat gólt szerez - 1. félidő - Igen/Nem tipp