Erre azért tényleg nem gondoltam. Bár tekintve a tippelés terén az utóbbi hónapokban megtapasztalt "szerencsétlenségemet", akár erre is gondolhattam volna. Arról van szó, hogy tegnapra a Chelsea - Bayern München BL-mérkőzésre azt tippeltem, hogy mindkét csapat szerezni fog gólt. Tippemmel ellentétben viszont az történt, hogy a vendég bajorok 3-0-ra nyertek Londonban. Ezzel pedig az FC Liverpool és a Tottenham Hotspur FC után a Chelsea FC lett a harmadik angol focicsapat, amelyik a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek első mérkőzésein egyáltalán nem bír gólt szerezni. Bizony nem éppen jó arány az a háromból három bukta. Ám, természetesen, én vélekedhetek úgy, és így is vélekedek, hogy amíg nekem csakis néhány tippem lett vesztes, amelyik szelvényeken még a tét sem nem túl jelentős, vagyis forintban számítva jelentéktelen a veszteségem, addig az előbb említett csapatok euróban buktak több százezret. Azokhoz a veszteségekhez hasonlítva tényleg nagyon-nagyon jelentéktelennek tűnik az én veszteségem.

Azért is írtam az előbbieket, mert ezúttal Real Madrid - Manchester City BL-mérkőzést fognak rendezni, s én pedig - a korábbiakban tapasztaltak ellenére - már megint arra tippelek, hogy gólt fognak szerezni az angolok. Ám mivel a spanyol Real Madrid lesz a Manchester City ellenfele és az utóbbi évek tapasztalatai alapján viszonylag gyakran előfordul, hogy a játékvezetők a spanyolok javára "tévednek" és így "segítik" a Real Madridot, ezért bizony - így meccs előtt - jó ötletnek tűnik az is, hogy a hazai gólszerzésre is fogadjak. Vagyis erre a Real Madrid - Manchester City találkozóra az a tippem, hogy mindkét csapat szerez gólt.

A hazaiaktól hiányozni fognak a belga válogatott Eden Hazard és a spanyol válogatott Marco Asensio, míg a vendégektől nem fog hiányozni senki. Az egy másik sérüléséből nemrég visszatért Eden Hazard esetében az van, hogy újra megsérült, hiszen fáradásos törést fedeztek fel a bokájában. Pech. A másik oldalon úgy volt, hogy az angol válogatott Raheem Sterling sérült, ám maga a Manchester City-menedzser Pep Guardiola erősítette meg, hogy minden rendben van és Raheem Sterling játszani fog. Szerintem még a sérüléséből felépült német Leroy Sane is helyet foglalhat majd a kispadon. Sőt, adott esetben akár még játszhat is néhány percet.

Ha ezen a meccsen sem lesz angol gólszerzés - esetemben csapatok közötti gólváltás -, akkor szerintem néhány angol focicsapatnál is elérkezik nemsokára a Brexit ideje.

Tipp: mindkét csapat szerez gólt.

Real Madrid - Manchester City: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp