Ennél a Fulham - Swansea City angol másodosztályú bajnoki mérkőzésnél alapjáraton és valójában sima hazai győzelem lenne a tippem, ám tekintettel az elmúlt hónapokban tippelés terén általam tapasztaltakra, kénytelen vagyok belekalkulálni azt is a tippembe, hogy döntetlen esetén a tét visszajár és csakis így fogadok a hazaiak győzelmére. Ezt csak úgy, a biztonság kedvéért teszem. Hiszen a focibajnokságok azon időszakában vagyunk, amikor viszonylag gyakran előfordul, hogy az alacsonyabb színvonalra "taksált" vendégcsapatok simán döntetleneket játszanak vagy akár győznek is a náluk sokkal jobban helyezett és magasabb színvonalat képviselőknek vélt csapatok otthonában.

Így, esetemben, ennél a Fulham - Swansea City meccsnél simán előfordulhat, hogy az 57 ponttal 4. helyezett és az angol élvonalba igyekvő házigazda Fulham betlizni fog hazai pályán és az 51 ponttal 9. helyezett vendég Swansea City teljes mértékben ki fogja használni ezt a pillanatnyi gyengeséget és ikszelni vagy nyerni fog Londonban. Természetesen én nem számítok arra, hogy a walesi alakulat majd győzni fog a brit fővárosban, de hát még nem vagyok varázsló, kuruzsló, jós vagy mittudomén kicsoda-micsoda. Mert ha lenne ilyen képességem, akkor tutira nem a Fulham - Swansea City meccs eredményének tippelésével foglalkoznék, hanem inkább megjósolnám magamnak a következő sorsolásnál nyertes lottószámokat. És a vaskos nyeremény megérkezése után máris mehetnék nyaralni 3-4-5-6 hónapot valamelyik Karib-tengeri szigetre. Ám én ehelyett azzal foglalkozok, hogy DNB1-et tippeljek a Fulham - Swansea City angol Championship-mérkőzésre. Ez van!

A hazaiaknál nem fognak játszani a holland Terence Kongolo, a francia Maxime Le Marchand és Alfie Mawson, illetve a vendégektől kénytelenek lesznek kihagyni ezt a meccset a holland Mike van der Hoorn és a skót George Byers.

Elvileg nyernie kellene legalább 1 gól különbséggel a hazai csapatnak. Szerintem ha ezzel problémák lesznek majd, akkor a vendégek részéről valószínűleg az FC Liverpool által kölcsönbe adott fiatal és nagyon tehetséges csatár, Rhian Brewster lesz a gondok "felelőse".

Tipp: DNB 1.

Fulham - Swansea City: Döntetlen esetén a tét visszajár - Mérkőzés tipp