Mi a fene folyik a Herthánál? Több cikk is ezzel a felütéssel jelent meg az elmúlt időszakban. Ha valaki visszaemlékezik, én Jürgen Klinsmann kinevezése után azonnal írtam egy elemzést, és ott kifejtettem, hogy mekkora hülyeség volt őt új edzőnek kinevezni Ante Covic helyére. Hát tessék, Klinsmann bebarmult. Nem elég, hogy lemondott, de azóta is folyamatosan támadja a klubot. Totálisan szétzúzza a csapat morálját. A lelépése utáni első meccset behúzta ugyan a csapat a Panderborn ellen idegenben, de aztán jött a hidegzuhany: a Köln az Olimpiastadionban törölte fel velük a padlót (0-5). Az a Köln, amely lényegében pofozógép volt ebben a szezonban.

És most jött el ez az újabb bajnoki meccs. Klinsmann nem hagyja magát továbbra sem, ismételten beleszállt a vezetőségbe, és egy csomó játékosba is (Kalou, Lukebakio), ami miatt jogi lépéseket terveznek Preetz-ék. De a morált mennyire tudja ez szétverni? Szerintem baromira. Alexander Nouri, az ideiglenes edző teljesen össze van zavarodva, olvastam a legutóbbi nyilatkozatát, hát full be van tojva. Azt sem tudja, mit csináljon a csapatával. Nem tudja kezelni a kialakult helyzetet.

Most pénteken Düsseldorfba látogatnak a fővárosiak, és szerintem annyira tele van a berlini gatya, és olyan rossz morális-mentális állapotban van a csapat, hogy ebből méretes zakó születik. A Fortuna menekül, legutóbb a Freiburgot elkapták, a Wolfsburgtól is pontot csentek azt megelőzően, szóval én látok erőt a hazaiakban. Úgy gondolom, kiüthető állapotban van a Hertha, nem elképzelhetetlen a két gólos hazai győzelem.

Fortuna Düsseldorf - Hertha BSC: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp