Vasárnap délután kerül sor a Bundesligában a RB Leipzig - Bayer Leverkusen mérkőzésre, amely elég nagy fontossággal bír. A Lipcse küzd azért, hogy bajnok legyen, jelenleg egyetlen pont a hátrány a Bayern mögött, szóval reális esélye van megnyerni a salátástálat. ABayer Leverkusen együttese bajnok idén nem lesz, bár a hat pont lemaradás annyira nem sok, ám nehéz elképzelni a BVB-Lipcse-Bayern trióról, hogy mindhárom kidurran egyszerre. Szóval a gyógyszergyáriak reális célja mindenképp a top4, azaz a Bajnokok Ligája indulás kiharcolása. Erre a 4 helyre 5 csapat pályázik, a Leverkusenen és az említett Dortmund-Lipcse-München trión kívül még a Gladbach is bejelentkezett.

Igazi hat-pontos találkozó, mindkét félnek nagyon kéne a siker, és én úgy vélem, ezért meg is tesznek majd mindent.

Mióta a RasenBallsport feljutott, a leverkuseni arénában még nem hoztak le olyan meccset ezek ketten, ahol elbukott volna az over 4 AH.

2016-ban 2-3 a Lipcsének

2017-ben 2-2

2019-ben legutóbb pedig 2-4, ismét a Leipzig örült.

Szóval potyognak a gól a BayArénában, és ebben bízom most is. Mindkét együttes remek formában van, ksözönhetően a bő keretnek, egyik fél sem érzi, hogy 2-3 kulcsjátékos kidőlt. A Lipcse legutóbb a Schalkét verte 5-0-ra, a Leverkusen pedig parádézik, kettős győzelemmel jutott túl a Portón az EL-ben, a Bundesben az FCA és az Union elleni győzelmek előtt 4-3-as siker a Borussia Dortmund ellen. Ontja a gólokat a Leverkusen, két lendületes focit játszó csapat, jó match upnak tűnik. Lüktető iramra, sok helyzetre számítok, szerintem simán sanszos, hogy megint kiszakad a gólzsák.Mindkét együttesben vannak gólok, remélem, Gulácsi pedig inkább most nyeli majd a gólokat, mint a válogatottban.

RB Leipzig - Bayer Leverkusen: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp