Igazából amúgy az lenne a tippem nekem is, mint ami abban a jól megírt cikkben van a Sportfogadás.org főoldalán (a következő linken olvasható: https://www.sportfogadas.org/elozetesek/bajnokok-ligaja-nincs-kifogas), vagyis az, hogy 2.5 gól felett lesz a gólszerzésben a PSG, ám tekintve azt, hogy az SfGuru-tippeknél nekem kimondottan pechem van már az év eleje óta - és azóta majdnem folyamatosan -, tippelés tekintetében én mostan megelégszek annyival, hogy azt tippelem, hogy 1.5 gól felett lesz a Paris Saint-Germain FC. És mivel ezen Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzésén 2-1-re győzött az ezúttal vendég Borussia Dortmund, szerintem egyáltalán nem is olyan hatalmas elvárás tőlem, hogy azt reméljem, hogy 1 gólnál többet fog szerezni a gólszerzésre "ítélt" házigazda Paris Saint-Germain FC. Egyelőre csakis olyan közhelyeket mondhatok, hogy sebaj, hiszen majd a találkozó végén meglátom, hogy jól tippeltem-e avagy nem jól tippeltem-e, satöbbi.

Egyelőre csakis az tűnik biztosnak, hogy kongani fog az ürességtől a stadion, ugyanis a koronavírus-járvány miatt nézők nélkül, zárt kapuk mögött rendezik meg a Paris Saint-Germain-Borussia Dortmund párharc szerdai visszavágóját a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. És még az is biztos, hogy eltiltás miatt nem fognak játszani a hazaiaknál a belga Thomas Meunier és az olasz Marco Verratti. Néhányan azt is vélik, hogy még a francia világbajnok Kylian Mbappe szerepeltetése is kérdéses, ám én meg úgy vélekedek, hogy a fiatal focista játszani fog. Ha véletlenül mégsem játszhat majd, akkor sem lehet túl nagy probléma, hiszen ez esetben játszani fog az uruguay-i "gólzsák" Edinson Cavani. Ilyesmire is mondják, hogy csöbörből vödörbe.

A vendég Borussia Dortmundnál nem játszhatnak majd Marco Reus és a dán Thomas Delaney, ám szerintem itt sem lehet túl nagy baj, hiszen Marco Reus helyett ott van a norvég Erling Haaland, míg Thomas Delaney helyett pedig ott vannak - például - a marokkói Achraf Hakimi, Emre Can, a belga Axel Witsel vagy a portugál Raphael Guerreiro. Szóval: no problem.

Azon nagyon egyszerű oknál fogva tippelek arra, hogy 1 gólnál többet szereznek majd a párizsiak, mert MUSZÁJ gólokat szerezniük. És úgy vélem mostan, hogy a világfoci egyik legnagyobb költségvetésével rendelkező Paris Saint-Germain FC és a világfoci egyik legdrágább keretével dolgozó Thomas Tuchel edző képesek erre.

Tipp: Paris SG 1.5 gól felett.

Gólok száma hazai csapatnál - Felett/alatt