Nehéz feladat olyan mérkőzéseket találni, amelyeket érdemes lehet/lenne megjátszani. Már csak olyan ligák küzdelmei zajlanak, amelyekről információval nem rendelkezünk, kizárólag a statisztikák alapján kell(ene) megfelelő tippeket adni. Biztosan lehet az adatok elemzése alapján is helytálló előrejelzéseket nyújtani, de nekem ez nehezen megy. Csak olyan ligáknál próbálkoznék ezzel, amelyet kisebb-nagyobb rendszerességgel követek. Dél- és Közép Amerikában viszonylag kevés ilyen bajnokság van, talán a hondurasi az, amelyet valamilyen perverzió miatt figyelemmel kísérek. Azóta nézem, mióta az U20-as csapatunk összecsapott velük 2009-ben (le is szop@tt@k minket 3-0-ra), illetve Debrecenben Luis Ramos szétfutotta a középpályát. Őt nagyon csíptem a nagy Lokiban.

Szóval itt van ez a hondurasi bajnokság, ami szerintem hasonlítható a magyarhoz. Van 2-3 kimagasló csapat, a többi pedig oda-vissza püföli egymást, és teljesen kiszámíthatatlan eredményeket hoz. A Marathon, Olimpia és a Montagua top csapat ebben a szezonban, de utána idén a Real Espana következik. Ha megnézzük a csapat eredményeit, a vereségeit az előbbi top csapatok ellen szenvedte el, a többieket veri.

A Platense az idei szezonban nagyon gyenge, győzelmet kizárólag a tök utolsó CD Honduras ellen szerzett kétszer november óta. Pontosan erre alapozom azt a tippet, hogy a középmezőny legjobb csapata csak nem táltosodik meg hirtelen, hanem hozza a papírformát, és az újabb vereséget. Nem várok nagy sziporkát a két csapattól, inkább ilyen brusztolós 0-1, 1-2 végeredményt. Nehéz az ilyen szegényes kínálatból értelmes tippet választani, nekem ezen akadt meg a szemem, és ezt tartom ma játszhatónak.

Platense (HON) - Real CD España: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp