Kenyeret és cirkuszt! Azaz kenyeret és cirkuszt! Szerintem most is megállja a helyét ez a mondás, mert kenyér kell, és kell a cirkusz is, legalább 1-2 órára felejtsük el néha, hogy mi is zajlik a világban. Tegnap például az Álarcos Énekest néztem sport híján, és bakker, egész jó volt.

Visszatérve a törökök meccsére, szerintem a népnek meg kell adni a cirkuszt, és nem olyan ótvar 0-0-kat játszani, mint volt a Galatasaray-Besiktas, vagy előtte a Trabzon meccse.

Ami az Antalyasport illeti, bár nincs kieső helyen, a kiesés ellen harcol. Nagyon meleg a pite, rengeteg csapat van veszélyben, 8 csapat van hat ponton belül ott lenn a kieső zóna környékén, egy-egy győzelem 'aranyat' érhet.

Az Antalyaspor bajnoki meccseit elnézve a közelmúltban elég szórakoztató találkozókat játszottak, az utolsó 5 bajnoki meccsükből három is overes volt az általam most is választott 3,5-ös goal line mellett. Az AS Antalyaspor az említett utolsó 5 bajnokin rendre lőtt minimum egy gólt, ahogy kapott is. Remélem, hogy a széria folytatódik.

Ami a Sivasport illeti, még a bajnoki cím sem elképzelhetetlen, hisz a 4. helyen áll a klub, belátható távolságban a dobogósok, ráadásul ugye nekik még ez a meccs hátra van a 26. körből. Idegenben játszanak, ami nem feltétlenül hátrány jelen helyzetben, meg egyébként is jó a forma a támadóknál, a Galatának kettőt lőttek, az Ankaragücünek hármat.

Az én tippem, hogy itt simán előfordulhat egy gólesős meccs, az NBI-ben is láttunk gólfesztivált olyan meccsen, ahol nem feltétlenül vártuk volna, mint például a Kispest-Kisvárda. Ha itt egy csapat fejben nincs ott, nagyon el lehet kalapálni. Meg aztán lehet, e meccs után a törököknél is lemegy a roló, aztán nagyon nem mindegy pl. a Sivaspornál, de az Antalyánál sem, hogy a kényszerszünet előtt hol áll majd a csapat.

Antalyaspor A.Ş. - Sivasspor: Gólok száma - Felett/alatt tipp