Két ellentétes utat járó csapat meccse, a Freiburg az európai indulásért járó helyeket ostromolja, míg a brémai gárda a kiesést próbálja elkerülni, de nem áll valami jól a szénájuk.

A hazaiak egy bravúr döntetlen után várják a találkozót, a Lipcse otthonában senkinek nem rossz egy 1-1-es döntetlen, illetve a 93. percben egy les miatt meg nem adott VAR-os gól is volt a vendégeknél, szóval nem álltak messze a győzelemtől sem. Emiatt a hazai gólszerzés nekem nagyon tetszik, főleg úgy, hogy az a Bréma az ellenfél, aki nem a beton védelméről híres. A freiburgiak szabadrúgásokból is mindig elég veszélyesek, úgy gondolom az ő gólukkal nem lesz gond.

Nagy a gond a zöld-fehér együttesnél, egyre közelebb a kiesés szele, és a mutatott játék sem valami biztató. Viszont egy olyan szakaszába érkezett a bajnokság, ahol már nem nagyon van lehetőség a pontok elvesztésére, és minden meccset nagyon keményen meg kell most már nyomniuk. Muszáj lesz támadniuk, idegenben is kelleni fog néhány pont a bajnokság hátra lévő részében. A freiburgiak védelme azért nem egy Mourinho féle buszos taktika, és a brémaiknak bőven megvannak azok a játékosaik, akik kihasználhatják az adódó lehetőségeket. A Werder idegenbeli 3.7-es gólátlaga sem arra mutat, hogy puhatolózó taktikát várhatunk a vendégektől, és mivel a tabellán elfoglalt helyük is hajtja őket, nem védekező felállásban fognak felállni erre a meccsre sem.

Az egymás elleni meccseiken is rendre jönnek a gólváltások, az elmúlt 5 találkozásukból 4x lejött az általam most is vizionált tipp.

SC Freiburg - Werder Bremen: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp