Úgy döntöttem, hogy ezen az FC Heidenheim - SV Wehen Wiesbaden német másodosztályú bajnoki mérkőzésen a feljutásért küzdő házigazdáknak szavazok bizalmat a győzelemre. Méghozzá úgy, hogy nem a sima hazai győzelemre tippelek, hanem arra, hogy: "FC Heidenheim 1.5 gól ázsiai hendikep".

Azért bízok ennyire a hazaiakban, mert ugyan az előző fordulóban elszenvedett idegenbeli vereség miatt nem bírtak még közelebb férkőzni az egyaránt betliző három dobogós csapathoz és így 41 ponttal továbbra is 4 pont a hátrányuk a 45 ponttal 2. helyezett Hamburger SV és a szintén 45 ponttal 3. helyezett VfB Stuttgart mögött. Mivel az FC Heidenheim csak 41 szerzett pontnál jár, nyilván ott mindegyik vezetőségi tag és mindegyik játékos tudatában van annak, hogy muszáj lenne nyerni, méghozzá minél nagyobb gólkülönbséggel illene győzni, hiszen már igencsak a feljutási lehetőségek vége felé járnak. Ilyenkor már kell figyelni a gólkülönbségekre is. Ahol jelenleg a következő a helyzet: Hamburger SV +20 gól, VfB Stuttgart +12 gól, FC Heidenheim +5 gól.

Az előző fordulóban az FC Heidenheim 3-0-ra kikapott a VfL Bochum otthonában, s így nem bírt a feljutási reményeknek megfelelően reagálni arra, hogy a VfB Stuttgart a 97. percben 11-ből kapott góllal vereséget szenvedett az SV Wehen Wiesbaden otthonában és a Hamburger SV 2-2-es ikszet játszott a SpVgg Greuther Fürth pályáján. Most a harmadosztályba való kiesés ellen hadakozó és 16. helyezett SV Wehen Wiesbaden ellen lehetőség lehet megmutatni, hogy legalább a tapadás" még működik. Amennyiben nem csak nyerni nem fog, hanem nagyobb gólkülönbséggel sem bír majd nyerni a hazai csapat, akkor vélhetően számára véget is fog érni ez a Bundesligába feljutásos – és nyilván reményteli – kaland. Most vagy soha!

Tipp: FC Heidenheim 1.5 gól ázsiai hendikep.

1. FC Heidenheim - SV Wehen Wiesbaden: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp