Könnyen előfordulhat, hogy ez a szombat a megtorlás napja lesz a házigazda bajor együttes számára. Ugyanis az történt tavaly novemberben, hogy az akkor hazai pályán játszó Eintracht Frankfurt 5-1-re verte ripityára a Bayern Münchent. Jelenleg viszont az van, hogy az akkor gyenge formában levő Bayern München éppen most nagyon jó formában van és az Eintracht Frankfurt éppen gödörből gödörbe botladozik. És bizony a Bayern München nem híres arról, hogy félrenéz akkor, amikor gyenge formában van az aktuális ellenfele, hanem gyakrabban az szokik lenni, hogy a bajor csapat ilyenkor kegyetlennek bizonyul és addig sorozza-ütlegeli az ellenfelet, amíg az talpon marad. Ilyenkor csakis akkor szokik leállni a Bayern München, amikor az ellenfél már nem csak elterült a padlón, hanem teljesen magatehetetlenül is fekszik a padlón. (Nem túl szép dolog ez sporton kívül, de hát most éppen ez van. Ez most nem gáláns játszadozás, hanem tétmérkőzés. Ahol addig kell ütni a vasat, amíg.)

A Bayern München azon csapatok közé tartozik, amelyeknél jobbára nem igazán lényeges, hogy ki hiányzik vagy kik hiányoznak, hiszen simán lehet pótolni őket, mert a cserék között is - közel - azonos képességű focisták vannak. Szóval a bajorok nem igazán számít lényegesnek, hogy a brazil Philippe Coutinho, a francia Corentin Tolisso és Niklas Süle nem lesznek majd a pályán, hiszen ott lesznek - többek között - a francia Kingsley Coman, az osztrák David Alaba, Serge Gnabry, Thomas Müller és Joshua Kimmich is. És természetesen játszani fog a bajoroknál a gólkirályjelölt lengyel középcsatár Robert Lewandowski is. Róla talán csak annyit érdemes még megemlíteni, hogy az előző fordulóban alighanem véglegesen eldőlt, hogy ennek a Bundesliga-idénynek ő lesz a gólkirálya. Azaz mostantól teljesen felszabadultan "örömfocizhat" és kénye-kedve szerint szerezhet újabb gólokat, csak úgy, mert örömét leli az ilyesmiben.

Ellenben a vendég Eintracht Frankfurtnál az van, hogy a portugál Goncalo Paciencia személyében nem játszhat az előző Bayern München elleni találkozó egyik gólszerzője, de a középpályás Dominik Kohr is kénytelen-kelletlen ki fog maradni.

Szerintem az lesz ezen a meccsen, hogy a Bayern München annyival nyerhet, amennyivel akar.

Tipp: Bayern München -3.5 gól hendikep.

Bayern München - Eintracht Frankfurt: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp