Ezzel a tippel elméletileg meg kellene várni a szombatot, amikor a Sandhausen pályára lép a Regensburg ellen, de most azt mondom, lépni kellett. Az Erzgebirge Aue felmosta a padlót a Sandhausennel az első újraindult fordulóban, persze ehhez kellett Diekmeier (jobbhátvéd) meccs eleji kiállítása is. Na de akkor is, az Aue a tabellán elfoglalt helyezése ellenére nem egy nagy kunszt, a Nürnberggel sem bírt el, pedig az a csapat most a béka segge alatt van.

A Wehent láttam játszani már kétszer is. Első alkalommal a Stuttgartot verték hazai pályán (2-1), tehát egy jóval előrébb rangsorolt, játékerőben fölöttük álló csapatot nyomtak le. Aztán elmentek Heidenheim-be, ahol mindenki lesajnálta őket. Nagyon taktikus játékot játszottak, végig partiban voltak, Heinz Lindner kapus félelmetes, mondhatni ihletett formában van. Emellett visszatér a védelembe még két alapember (Benedikt Röcker és Sascha Mockenhaupt), szóval teljesen rendben lesznek hátul. Elöl pedig ott lesz Manuel Schäffler, aki ugyan nem lőtt gólt a Heidenheim ellen, de nagyon jól mozgott. Rüdiger Rehm mester valami iszonyú furcsa 3-3-3-1-es formációt játszatott a csapattal, ami nekem bejött. Simán 1-1 lett volna a meccs, ha a bíró nem kezd el VAR-ozni egy olyan szituációban, aminél baromira nem számított, hogy fél perccel korábban ki volt lesen, és hogyan. Egy gyönyörű bombagólt ragasztott a Wehen, azt meg kellett volna adni. Ezzel 1-1 lett volna, és az oddsok máris nem így alakultak volna a Sandhausen elleni meccsre. Ezt kell kihasználni.

Szóval én nem várom meg a szombati derbijét a Sandhausennek, szerintem a Wehen 2-3 gólra jó lesz ellenük. Schaffler gólkirály akar lenni, menni fog előre, a védelem pedig egyben van. Egy esetleges győzelemmel helyet is cserélhetnek a tabellán, de a gólkülönbsége nagyon rossz a Wehen-nek. Azon is illene kicsi kozmetikázni. Összességében tehát 2-3 gólos hazai győzelmet várok, menekülnek a kiesés elől.

SV Wehen Wiesbaden - SV Sandhausen: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp