Csúcsformában lévő gyógyszergyáriak fogadják a farkasokat. Ebben az oddsban remek lehetőséget látok, és most meg is indoklom miért..

A Bundesliga újraindulása óta 7-2-es gólaránnyal, és 6 ponttal áll a Leverkusen, ráadásul mindkét meccsüket idegenben nyerték (nem mintha most ez annyira nagyon számítana). Havertz hatalmas formában, két meccsen 4 gól, Volland hiánya fel sem tűnhet a csapat szurkolóinak. A góllövéssel sosem volt gondja a hazaiaknak, otthon 2,9-es gólátlagot hoznak a meccseik, de az elmúlt időben ez magasan felfelé száll, ugyanis nagyon szorgosan termelik a gólokat.

A vendégek sem indították annyira rosszul az újrakezdést, egy idegenbeli győzelem után otthon kaptak két gólt a Dortmundtól, így az összegyűjthető pontok felét összeszedték az újraindulás óta. Viszont a Leverkusen otthonában nagy csodát nem várok tőlük, azért minőségben jelentős különbség van jelenleg a két csapat között, és a forma is azt mutatja, hogy inkább hazai oldalról várhatjuk most a szép játékot és a gólokat.

A hazai győzelem és ezen tipp között gondolkodtam sokáig, úgy gondolom, ez a biztosabb tipp, mert egy wolfsburgi bravúr teljesítmény során is jöhet, és az eddigi teljesítmények alapján a hazai két gól eléggé esélyes. Egymás elleni meccseken is azért meg szokták rúgni a gólokat a hazaiak, utolsó 8 meccsükből 7 alkalommal is megvolt a 2 rúgott gól. Ma sem számítok másra, domináns leverkuseni játékra, Havertz továbbra is kitartó góllövő formájára, és legalább 2 wolfsburgi kapitulálásra.

Bayer Leverkusen - VfL Wolfsburg: Bayer Leverkusen által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp