Mióta a Bundesliga újraindult, talán a Bayer Leverkusen mutatja a legjobb formát. A Werder Brement 4-1-re, a Mönchengladbachot 3-1-re intézték el, méghozzá idegenben. Megsüvegelendő teljesítmény, de ami igazán meggyőző volt, az a mutatott játékuk, Bosz mester nagyon egybegyúrta őket. Egyértelműen látszik, hogy komoly erőket mozgósítanak a dobogóért, illetve a Bajnokok Ligája indulásért. Kai Havertz ihletett formában játszik, kettesével rugdossa a gólokat, szívem szerint a góljait is megjátszanám. Fekszik a gyereknek ez a nézők nélküli, felkészülési meccs stílusú bajnoki küzdelem.

A másik oldalon a Wolfsburg, amiről egy külföldi előzetesben azt olvastam, hogy ők a „best of the rest”, tehát a legjobb maradék… Vicces, de szerintem igaz megállapítás. A nagy öthöz nem mérhetőek, azonban a kiesés réme sem fenyegeti őket. A Dortmund megerőltetés nélkül verte őket, azt megelőzően az Augsburgot pedig nagy mákkal tudták csak legyőzni az utolsó pillanatokban szerzett találattal.

Igaz, hogy visszatér a Wolfsburg csapatába Wout Weghorst, de ez véleményem szerint maximum egy gólra lehet elég, nincs annyi játék a csatár lábában, hogy meccseket döntsön el. Ezért jó lehet fogadás szempontjából a sok gólra tenni, mert Weghorst és Havertz szállítani fogják azokat, de nekem jobban tetszik a Leverkusen győzelmére tenni. A Farkasok semmi különöset nem mutattak az eddigi két meccsükön, és még ha idegenben jobb focit is tudnak - elméletben - játszani, ez a mostani zártkapus környezetben nem jelent akkora előnyt. Én ezért inkább a Gyógyszergyáriak győzelmére voksolok, nagyon meggyőző volt a 'Gladbachban mutatott játékuk. Behúzzák ezt a meccset is.

Bayer Leverkusen - VfL Wolfsburg: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp