Idegenbeli bravúrgyőzelmet arató brémaiak fogadják az otthon nem éppen kellemes zakóba beleszaladó gladbachiakat. Érdekessége a meccsnek, hogy mindkét csapat játszott már az újraindulás óta a Leverkusennel, és egyikőjük sem jött ki jól abból a meccsből, mindketten gólgazdag meccsen kaptak ki otthon a gyógyszergyáriaktól.

A brémaiak menekülnek a kiesés elől, amihez a hétvégi győzelmük még sokat számíthat a végjátékban.. Igazából nem várják túl jó kilátásokkal a Gladbach elleni meccset, de talán a vendégek otthoni vereségéből táplálkozhatnak, és egy támadó és bátor focival mehetnek neki a meccsnek. Nagy hiányzó hazai oldalon nincs, a gólokért és gólpasszokért felelős játékosok bevethetők, remélem hozzák is azt, amit vár tőlük a csapat.

Vendég oldalról nem túl jó szájízzel jönnek a játékosok a hétvégéről, de itt az idő javítani, és egy kiesés ellen küzdő csapat ellen muszáj nyomni, hogy előrébb juthassanak a tabellán. Embolo és Strobl játéka kérdéses, mindketten kisebb sérülést szenvedtek a hétvégén, rajtuk kívül Zakaria hiányozhat még a csapatból, egyéb hiányzó nincs. A támadószekcióból kiesett ugyan Embolo, de Plea és Thuram továbbra is bevethető, ami szinte garancia a gólszerzésre.

A brémaiak utolsó 7 hazai meccsüket elvesztették, ezen igyekszenek most javítani. A Gladbach utolsó 9 idegenbeli meccséből 8 alkalommal hozták az overt a srácok, valamint az elmúlt 3 idegenbelin meglőtték a 3 gólt. A hazaiak Freiburg elleni győzelme 126 napos veretlenségi szériát szakított meg, ennek ellenére úgy gondolom, továbbra is a vendégek a meccs fő esélyesei, viszont a brémaiaknak muszáj gyűjteni a pontokat, amihez pedig gólok kellenek, erre és gólokban gazdag meccsre számítok.

Werder Bremen - Borussia Mönchengladbach: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp