6 pontos rangadó a listavezető Bayern és az állandó üldöző Dortmund között. Ha minden az elvártak szerint alakul, akkor remek meccset láthatunk az üres Signal Iduna Parkban.

Mindkét oldalon makulátlan mérleg, pazar forma az újraindulás óta, remélem nem az a tapogatózós meccs lesz, és akkor mindkét oldalról bőven jöhetnek a gólok. A két csapat közül a szurkolók hiánya miatt a Bayernt tartom esélyesebbnek, és az ő góljaik mellett teszem le a voksom.

Vendég oldalon Coutinho kivételével minden fontos ember bevethető, a csapat legfontosabb gólszerzője Lewandowski is remek egészségnek örvend, és remek formában várja a korábbi csapata elleni rangadót. Vele kapcsolatban sokan említik Gerd Müller 40 gólos rekordját, ez a meccs is nagy lépés lehet céljai elérése felé. A középpályáról megkapja a támogatást, a támadó gépezet tökéletesen működik, itt az idő ezt újra egy rangadón is megmutatni.

A hazaiak szintén nagyon jó formában, a fiatalos lendület hajtja előre a csapatot, a támadások itt is tökéletesen működnek, a védelmet igazából nem nagyon tették próbára az elmúlt két meccsen. Hazai oldalon Zagadou és Reus nem áll a mester rendelkezésére, illetve Hummels játéka is kérdéses, a hétvégén Achilles-ín sérülést szenvedett és nem biztos, hogy ott lehet a rangadón.

Mindkét oldalon minden adat és korábbi eredmény a gólok irányába mutat, a voksomat pedig a vendégek legalább 2 szerzett gólja mellett tettem le. Többek között a hazai tábor hiánya miatti gyakorlatilag semleges pálya miatt esélyesebbnek érzem őket a győzelemre, illetve a legutolsó 10 találkozásukon 9 alkalommal megrúgta a Bayern a 2 gólját az összes versenysorozatot figyelembe véve, így most is erre számítok és a vendég gólokkal megyek.

Borussia Dortmund - Bayern München: Bayern München által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp