Remélem nem húznak megint csőbe egy ilyen szépnek tűnő szorzóval, és zöldülni fog a tippem... Annyira adja magát ez az over, hogy szinte már kellemetlen ilyen oddson megjátszani.

A zöld fehérek elmúlt 3 meccsükön 6 gólt szereztek és 4-et kaptak, az akárhogy nézem 3 fölötti átlag, még akkor is, ha 3 meccsből nem érdemes azért nagy következtetéseket levonni. A vendégek ezzel szemben rúgtak 6-ot, meg kaptak 11-et, azért az over szempontjából ez nem olyan rossz előjelző. Ezek a számok a Wolfsburg több rúgott gólját jelzik előre, néhány kapott gól mellett, de a hazaiak hétközi meccse után már semmilyen forgatókönyv nem tudna meglepni. Úgy tolták a fiúk a Leverkusen otthonában, mintha az utolsó előtti fordulóban állnának az osztályozós helyen, és az életükért küzdenének. Szeretem ezt a fajta mentalitást amúgy, kivéve ha a másik csapatra fogadok. Nyilván hajtanak az EL selejtezőt érő 6. helyért, de akkor is kellemes meglepetés volt ez a nagy elán amivel játszottak. Ha fent tudják tartani ezt a formát, a gólokkal szombaton sem lesz gond.

A vendégeknél már kicsit más a helyzet, első két meccsük a Gladbach és a Bayern ellen volt, szóval nem éppen egy álomkezdés, nem is jöttek túl jól ki abból a két találkozóból. A gólszerzéssel itt sincs gond, viszont a védelemmel annál nagyobb, majdnem 4-es kapott gól átlagon vannak ezen a 3 meccsen, amin muszáj lenne javítaniuk, kérdés mennyire fog ez menni. Remélem még a hétvégére kitart a gólokat rúgó és kapó formájuk, és ha ehhez párosul a zöld-fehérek Leverkusen elleni formája, akkor sima overt láthatunk.

VfL Wolfsburg - Eintracht Frankfurt: Gólok száma - Felett/alatt tipp