Egyesek szerint a mumusához, mások szerint a "támogatottjához" látogat az OTP Bank Liga 26. fordulójának zárómérkőzésén a Ferencváros csapata, ahol a bajnokaspiránst az 5. helyezett Puskás Akadémia fogadja. Mindegy melyik állítás az igaz, a tény még attól tény marad, a mostani kiírásban még nyeretlenek a zöldek a PAFC ellenében. Egymás között szólva, elég nagy blama lenne Rebrovék számára, ha ez így maradna, de nem elképzelhetetlen, hogy így lesz.

Apropó, Rebrov! Mit ne mondjak ritka nézhetetlen focit tanított meg a zöld-fehérekkel. A mérkőzések elejét megnyomja a csapata, megszerzi a számára kedvező eredményt, majd érthetetlen módon leállnak és jobbára csak az eredmény tartására törekednek. Ezt láthattuk az Újpest elleni elmaradt meccsükön. A Debrecen elleni szintén pótolandó meccsük is hasonló mederben zajlott, annyi különbséggel, hogy ott a Loki szerezte meg a vezetést, így rákényszerültek egy gyors fordításra Sigérék. Mihelyt megvolt a vezetés, megint jött az antifoci. A mai, felcsúti találkozójukon is ez utóbbi meccsen történtekhez hasonló koreográfiát várok és akkor zöldülhet a tippem. A Puskás játékosaiban megvan az a potenciál, hogy kicsit megint megfricskázzák a bajnokesélyes orrát.

Futballünnepre készülnek a Pancho Arénában. A kényszerszünet utáni első tétmérkőzésére készül Hornyák Zsolt csapata, mely a szünetben sem tétlenkedett. Két edzőmérkőzésen szerzett két győzelemmel és hét lőtt góllal ( Budafok 2:0, Csákvárt 5:0 ) hangolódtak a folytatásra. Hornyák Zsolt maximálisan elégedett volt csapatával mind a két találkozó után. Várakozása szerint egy Fradi elleni bravúr eredmény óriási lökést adhatna nekik a fennmaradó további hét mérkőzésre. Gyurcsó Ádámék formáját elnézve nem alaptalan a mester várakozása.

A fent leírtak alapján egy korai gól benne lehet ebben a találkozóban. Onnantól pedig jó esélyünk van a nyerő tipphez, mert a hátrányba kerülő csapatnak reagálni kell a történtekre.

Puskás Akadémia - Ferencváros: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp