Kedvelem az alacsony 1,5-es overeket, mert a bukmékerek gyakran nagyvonalúan lövik be a szorzóikat. Most is 30 százalék feletti haszonnal ajánlják fel, ami a játékszisztémám szempontjából kiváló. A két csapat egyaránt motiváltan megy neki az összecsapásnak, nézzük a részleteket.

Tulajdonképpen öt tétmeccset játszott már a ’Kavics az újra indulás után, de egyet sem nyert meg! Ha belegondolunk, hogy Kuttor Attilának milyen pozitív a sajtója, akkor azért ez megrendítő szám. Engem azonban első sorban az érdekel, hogy az öt meccsen csak a Diósgyőr elleni vereség alkalmával nem volt meg a most áhított két gól, s legutóbb még a Paks is képes volt kétszer bevenni Szappanos kapuját! Az elbukott MK-döntő miatt a nemzetközi szereplés eléréséhez kell Cseriéknek a győzelem, ezért úgy gondolom, hogy támadólag lép fel most is a Mezőkövesd. A harmadik helyen állnak a kék-sárgák öt pont előnnyel, de ha most is buknak, akkor két csapat is lőtávolon belülre kerülhet: a Puskás valószínűleg legyőzi a Rákóczit. Mivel a gólhelyzetek kialakítása mostanában nemigen megy, rámegy majd a csapat a pontrúgásokra, s szerintem egy gólra jó lesz Kisvárdán.

Úgy vélem, hogy jóbarátom: professzor Várda (kiváló guru és tippster) simán aláírná, ha lefújnák a bajnokságot most! A Fradi az élen a szabolcsiak bőven a vonal fölött (7. hely). Van még azonban hat meccs, és tartani kell a pozíciót! A 11. kieső helyen a Loki 31 ponttal áll, és az csak 3 egységgel kevesebb annál, amit a Vitézek összeszurkoltak a szezonban. Azaz Révész úrnak is kell a három pont, és megvannak azok a játékosok, akik egy gólra minimum jók lesznek: Viana, Tischler, Bamba.

Azt gondolom, hogy Bódog nem fog taktikázni, győzelemre tör a Kisvárdával. Kuttornak sem kell sokat gondolkodnia, el kell hozni a három pontot, ami ősszel is sikerült (1:2). Ebben a szezonban már hat pontot gyűjtött aktuális ellenfele ellen a Mezőkövesd, így papíron nekik áll a meccs, de pont aktuális ellenfelük az, aki elég magasról tesz az esélyekre.

Kisvarda - Mezőkövesd: Gólok száma - Felett/alatt tipp