Végre Olaszországba is visszatér a foci, méghozzá egyből egy elég fontos meccsel, az olasz kupa elődöntőinek visszavágójával indulnak meg az izgalmak. Nem nagyon van idő hangolódni, belelendülni, egyből jó teljesítményt kell nyújtani a kupadöntőbe jutásért.

A Juventus fogadja a Milan együttesét, mely ebben a szereposztásban nálam elég egyértelmű hazai siker, még szurkolók nélkül is. 3 hónap telt el az utolsó tétmeccs óta, de akkor egy elég fontos Inter elleni győzelemmel zárták a zebrák a bajnoki szezon azon részét, most a másik milánói csapat ellen indíthatnának egy győzelemmel. Alapból jobb és egységesebb csapat a torinói alakulat, de egyértelmű minőségbeli különbség is van a két csapat között. Hazai oldalon Higuain talán nem fog még beférni a kezdőbe, de azért ha baj van, az utolsó 10-20 percben még egy pocakos Higany is segíthet a csapaton. Egyébként mindenki egészséges, úgyhogy kedvére variálhatja az összeállítást a Juve mestere. CR remek formában tért vissza, és Higuainon kívül nem nagyon volt senkinek gondja a formával.

A Juve az elmúlt 7 Milan elleni hazai meccsét rendre megnyerte, igaz az elmúlt időkben kevés gólos, szoros meccsek voltak, de valahogy mindig sikerült behúzni a győzelmet. Most sem várok túl sok gólt, főleg így a visszatérés utáni első meccsen, de hazai oldalon sokkal több klasszis játékos van, aki bármikor eldönthet egy meccset. Nem nagyon van lehetőség hibázni, meg húzni az időt, mivel ez az egy meccs dönt, így úgy gondolom, ha nyögvenyelősen is, de a Juve bejut a fináléba a rendes játékidőben.

Juventus - AC Milan: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp